Weidesteyn › Treant Zorggroep

Weidesteyn

Weidesteyn

Weidesteyn heeft veel verschillende bewoners en cliënten. Dit centrum voor hoogcomplexe verpleeg-, revalidatie-, en herstelzorg biedt namelijk veel vormen van zorg en behandeling. Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling. We geven u de zorg en behandeling die u nodig heeft en bij u past.

Bij Weidesteyn kunt u terecht voor zorg, behandeling en advies bij een chronische ziekte, revalidatie, dementie of onbegrepen gedrag.  Het is nogal wat om daarvoor uit huis te gaan; dat beseffen we goed. Uw zorg en behandeling bepalen we dan ook samen, zodat het voor u of uw naaste zo prettig mogelijk is.

Contact

Dr. G.H. Amshoffweg 4
7909 AA Hoogeveen
0900 0591 (1 cent per minuut)
Routebeschrijving

Weidesteyn biedt zorg en behandeling voor mensen met lichamelijke klachten, ouderen die matig of ernstig dementeren en mensen met onbegrepen gedrag:

  • wonen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking (Somatiek)
  • wonen met dementie (Psychogeriatrie)
  • wonen en diagnostiek voor mensen met een lichamelijke aandoening en een psychische beperking (Dubbelzorg)
  • herstelzorg (revalidatie)
  • kort verblijf
  • dagbehandeling Somatiek
  • dagbehandeling Psychogeriatrie

Sfeer en dynamiek

Weidesteyn is een groot, modern pand,  waarin iedere ruimte een eigen sfeer en dynamiek heeft. Bij de woningen zijn gezellige huiskamers en op verschillende plekken in het pand zoeken bewoners, bezoekers en vrijwilligers elkaar op voor sociale activiteiten. Wie liever de rust opzoekt, kan terecht in zijn of haar eigen kamer of een andere rustige plek. Omdat we de huiselijke sfeer in dit behandelcentrum belangrijk vinden, dragen we zelden uniformen.  Weidesteyn staat vlak naast ziekenhuislocatie Bethesda.

Zorgspecialisten

Iedere bewoner of bezoeker van de dagbehandeling heeft weer andere zorg, behandeling of begeleiding nodig. Op het moment dat u bij ons binnenkomt, horen we graag wat uw wensen en behoeften zijn. Uw dagelijkse gewoonten en voorkeuren zijn van belang, net als de zorg, behandeling en/of begeleiding die u nodig heeft. Wij zorgen dan voor zorgspecialisten die het beste bij u en uw vraag passen. Samen kiezen we uit  de brede specialistische kennis en ervaring die we in huis hebben.

De deur open

Of u nu tijdelijk of permanent in Weidesteyn woont: het is uw thuis. Daarom staat de deur altijd open voor uw familie en bezoekers. En als u en uw familie of bekenden het fijn vinden dat zij nog een deel van de zorg voor u op zich nemen, dan kan dat natuurlijk.

Elektrische duo-fietsen

Wanneer mensen ouder worden, is fietsen niet meer zo vanzelfsprekend. Een elektrische duo-fiets is dan een uitkomst. De aanschaf hiervan is echter een kostbare zaak. Dankzij sponsoren als het Nationaal Ouderenfonds, TVM Verzekeringen, Rabobank en Sluyterman van Loo hebben we inmiddels al twee duo-fietsen kunnen aanschaffen.Zie ook:
Cheque TVM foundation voor Advies en Behandelcentrum Weidesteyn
Weidesteyn ontvangt cheque voor aanschaf elektrische duo-fiets

Vragen?

Wilt u meer weten over de behandelingen die u hier kunt krijgen? Of over de mogelijkheden om hier te wonen? Zou u graag eens meedoen aan een activiteit? Bel ons op tel. (0528) 28 61 11, mail naar info.care.hoogeveen@treant.nl of loop eens binnen en informeer bij de receptie. We verwelkomen u graag.

Bezoektijden

Atalanta Herstel Orthopedie
16.00-17.00 18.30-20.30
Dagpauwoog Algemene revalidatie
16.00-17.00 18.30-20.30
Dagpauwoog Neurologie
16.00-17.00 18.30-20.30

De bezoektijden van de afdelingen herstelzorg orthopedie, neurologie en algehele revalidatie gelden voor de dagen maandag t/m vrijdag. In het weekend zijn er geen bezoektijden, wat wil zeggen dat bezoek vrij is om te komen wanneer men wil, rekening houdend met eventuele etens- en rusttijden.

Werken bij Weidesteyn

Voor (open) sollicitaties gaat u naar onze vacaturepagina.

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijke behandelingen? Of over de mogelijkheden om hier te wonen? Zou u graag eens meedoen aan een activiteit? Bel ons of loop eens binnen en informeer bij de receptie. We verwelkomen u graag.