Disclaimer › Treant Zorggroep

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Treant Zorggroep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die voortvloeit uit de inhoud van de pagina's.

Links naar websites
De sites waarnaar we linken, worden regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie. Treant Zorggroep is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Privacy statement
Treant Zorggroep respecteert de privacy van de bezoekers van onze website. Persoonlijke informatie behandelen we altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens: persoonlijke gegevens die wij van u ontvangen gebruiken we uitsluitend voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.
Treant Zorggroep houdt algemene gegevens van bezoekers bij om statistieken samen te stellen over het bezoekersgedrag binnen deze website. Hiermee kunnen wij de dienstverlening verder optimaliseren. Deze statistische gegevens bevatten geen persoonlijke gegevens.

Copyright
Voor alle elementen (teksten, foto's, etc.) van de website van Treant Zorggroep geldt copyright. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Treant Zorggroep teksten of informatie van deze site te verspreiden, vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken. Voor toestemming kunt u contact opnemen via e-mailadres communicatie@treant.nl.