Valkenhof › Treant Zorggroep

 Valkenhof

Valkenhof

Fijn en ruim wonen

Woonzorgcentrum Valkenhof is een kleine, knusse locatie midden in de wijk De Rietlanden in Emmen. Voor alle dagelijkse boodschappen kunnen bewoners naar het winkelcentrum onder Valkenhof, waar altijd wel wat bedrijvigheid is.

U kunt in Valkenhof terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

Wat wilt u graag?

In Valkenhof krijgt u de zorg die u nodig heeft. Op maat gesneden zorg, we noemen het ook wel 'zichtbare zorg'. Onze medewerkers bieden u de zorg en begeleiding, met steun van familie en vrijwilligers.

Over Valkenhof

In Valkenhof heerst een vriendelijke sfeer, bewoners en personeel vinden het er gezellig. Dat blijkt ook wel uit de klanttevredenheidsonderzoeken die er in onze locatie zijn gedaan. Met een 8,3 waren we heel blij. Maar natuurlijk proberen we de zorg continu te verbeteren.

Valkenhof op Facebook

Valkenhof heeft zijn eigen pagina op Facebook. Neem snel een kijkje!
 

U bent welkom

Valkenhof heeft onder andere het keurmerk 'Gastvrijheidszorg met sterren'. In 2017 kreeg het woonwijkcentrum daarvoor vier sterren voor gastvrijheid en eindigde daarmee op de derde plaats in de categorie 'Verpleging en Verzorging'. Het geeft aan dat we erin slagen om onze bewoners en gasten gastvrij en prettig te onthalen en behandelen. 'Gastvrijheidszorg met Sterren' is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Zie ook onderstaande keurmerken.

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland