Holdert › Treant Zorggroep

Holdert

Holdert

Holdert is een modern woonwijkcentrum met uitstraling en een mooie ligging: in het centrum van Emmen, met in de achtertuin Wildlands Adventure Zoo. We ondersteunen bewoners en cliënten om zo veel mogelijk het gewone leven in stand te houden en te genieten van gezelschap, lekker eten en drinken en een fijne vrijetijdsbesteding.

U kunt in Holdert terecht voor:

Lees hier welke zorg Treant levert op deze locatie, met welke indicatie bewoners hier terecht kunnen en welke uitsluitingscriteria gelden.

De naam Holdert

'Holdert' is dialect voor: het werk is gedaan. Dat zeiden mensen als ze aan het eind van de dag naar huis gingen. Een naam die dus heel goed past bij wat we bieden. In dit mooie complex van 7 verdiepingen zijn 78 zorgappartementen en 42 verpleeghuiskamers. Rondom Holdert staan 119 aanleunwoningen. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over het nieuwe dierenpark: Wildlands Adventure Zoo Emmen. Hier kunt u genieten van alle dieren in onze achtertuin. 

Holdert op Facebook

Blijf op de hoogte van alle activiteiten en bijzonderheden in Holdert, u kunt ons volgen via onze eigen Facebookpagina.

U bent welkom

Onze medewerkers spannen zich in om voor alle bewoners een fijn en veilig thuis te creëren. Ook familie, vrienden en buurtgenoten zijn altijd van harte welkom. Holdert heeft onder andere het keurmerk 'Gastvrijheidszorg met sterren'. Dat geeft aan dat we erin slagen om onze bewoners en gasten gastvrij en prettig te onthalen en benaderen. Daarin blijven we onszelf verbeteren.

In juni 2014 won Holdert de Gastvrijheidszorg Award in de categorie Verpleging & Verzorging. Daarmee mocht Holdert zich een jaar lang meest gastvrije woonzorgcentrum van Nederland noemen. De jury benadrukt in het juryrapport de gedrevenheid, het enthousiasme en de deskundigheid in alle geledingen bij Holdert: ‘Bij Holdert staat de cliënt centraal. Dat lijkt een afgezaagd begrip, maar vele voorbeelden tonen aan dat het werkt. De medewerkers is niets teveel. Het resultaat is een fijne leefomgeving voor de bewoners waarbij ze hun eigen leven in samenhang met dat van anderen kunnen voortzetten.

Dankzij het “noaberschap” blijven de bewoners elkaar helpen. De locatie oogt open en modern met een sfeervol restaurant. Cliënten kiezen zelf waar en wanneer ze hun warme maaltijd willen gebruiken. Themamaaltijden en streekgerechten bieden een leuke afwisseling.’

Beoordeel onze zorg via ZorgkaartNederland