Overige activiteiten › Treant Zorggroep

Overige activiteiten

Overige activiteiten

U heeft ongetwijfeld gemerkt dat we in De Schoel graag actief zijn. Naast alle hobby- en sportactiviteiten en spelletjes doen we nog veel meer.

Muzikale middag samen zingen: Vindt u het leuk om met andere mensen samen te zingen? Doe dan mee aan onze muzikale middag. Een keer per maand komen we bij elkaar. U bent welkom!

Kerkelijke middag: Bent u niet meer in staat om iedere week naar de kerk te gaan en mist u dit? Kom dan naar de kerkelijke middag, die we eens per maand houden.

Beautymiddag: Lekker uw nagels laten verwennen, knippen, vijlen maar ook lakken. Of uw huid laten verzorgen met heerlijke crème. Alles is mogelijk op de beautymiddag. Kom en laat u lekker in de watten leggen.

Maandjournaal: Iedere maand komt het maandjournaal uit. U kunt videobeelden van allerlei activiteiten bekijken die er binnen De Schoel zijn geweest. Maar ook zijn gebeurtenissen uit het dorp te zien. Zo blijft u toch weer op de hoogte!

Borreluur: Aan het eind van de maand drinken we gezellig samen een borreltje in de grote zaal.

Kledingverkoop: Modehuis Bekkema houdt geregeld kledingverkoop in De Schoel. Gemakkelijk, want zo hoeft u de deur niet uit om nieuwe kleding te kopen.

Optreden: Af en toe krijgen we bezoek van een koor. Iedereen is welkom!