De Horst › Treant Zorggroep

De Horst

De Horst

In De Horst in Emmen kunt u terecht voor wonen met intensieve zorg of behandeling bij revalidatie, een chronische ziekte of dementie. Hier gaan wonen is een grote stap, dat beseffen we goed. We bieden u een prettig, veilig en gastvrij huis in een groene omgeving. Een open huis waar ook familie en vrienden altijd welkom zijn.

Wat zijn uw wensen?

Gastvrijheid vinden we belangrijk in De Horst, centrum voor hoogcomplexe chronische en revalidatiezorg. De Horst heeft het keurmerk 'Gastvrijheidszorg met sterren'. In 2016 kreeg De Horst daarvoor drie sterren voor gastvrijheid. Dat geeft aan dat we erin slagen om onze bewoners en gasten gastvrij en prettig te onthalen en behandelen. De jury complimenteert De Horst met o.a. de belevingsgerichte tuin, de samenwerking met ziekenhuislocatie Scheper, de inpandige afasie-soos en de eigen afscheidsruimte. Ook de bejegening door medewerkers en eten en drinken op maat worden als heel positief beoordeeld. 'Gastvrijheidszorg met Sterren' is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen.

Graag horen we van u wat ú belangrijk vindt en wat uw wensen zijn. Wij zorgen voor zorgmedewerkers en behandelaars die het beste bij u en uw vraag passen.

Vrije tijd

In De Horst organiseren we elke dag leuke activiteiten waaraan u kunt meedoen om lekker bezig te zijn of te ontspannen. Middelpunt van De Horst is het 'Atrium', met de receptie, het gezellige Grand Café 'De Meente' en onder meer een winkeltje en een kapsalon. Meer over onze voorzieningen  Regelmatig koken bewoners zelf in de gezamenlijke huiskamers. Af en toe gaan ze ook samen uit eten in eigen huis. En wat vindt u ervan dat een van onze koks elke donderdagavond speciaal voor steeds een andere huiskamer kookt?

Omgeving

Woonzorgcentrum De Horst ligt aan de rand van Emmen in een bosrijke omgeving en heeft een ruime parkachtige tuin met veel terrassen. U kunt er - eventueel begeleid - heerlijk wandelen, fietsen of in alle rust even op een bankje zitten. De winkelcentra van Emmerhout en Angelslo zijn dichtbij. Voor voetballiefhebbers is dit een mooie plek om te wonen, want voetbalclub FC Emmen zit hiertegenover! Meerdere bewoners zijn met hun seizoenskaarten regelmatig op de tribunes van FC Emmen te vinden. 

Vragen?

Wilt u meer weten over de behandelingen die u hier kunt krijgen? Of over de mogelijkheden om hier te wonen? Zou u graag eens meedoen aan een activiteit? Bel ons op telefoon 0900 0591 of +31 10 810 35 91, of loop eens binnen en informeer bij de receptie. We verwelkomen u graag.

De Horst op Facebook

De Horst heeft haar eigen pagina op Facebook. Neem gauw een kijkje!