Bilderdijk › Treant Zorggroep

Bilderdijk

Bilderdijk

Zelfstandig wonen met de nodige zorg dichtbij? Dan kan in woonzorgcentrum Bilderdijk in het centrum van Hoogeveen. In dit nieuwe woonzorgcentrum, dat in november 2014 is geopend, zijn 118 appartementen voor mensen met een zorgvraag. In Bilderdijk wordt hoogcomplexe verpleeghuiszorg gegeven.

Wonen met zorg dichtbij

In Bilderdijk kunt u zelfstandig wonen, met de nodige zorg van Treant Zorggroep dichtbij. Ook als u meer zorg nodig heeft, kunt u hier blijven wonen. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen een woning, verpleeghuisplaats of verzorgingshuisplaats. De moderne zorgwoningen zijn zo ruim dat ook twee personen er prettig kunnen wonen. Gezonde partners en mensen die zorg nodig hebben, kunnen zo samen blijven wonen en leven.

Ook voor mensen met dementie

In Bilderdijk kunnen mensen de zorg ontvangen die zij nodig hebben, zo nodig 24 uur per dag. Dat geldt ook voor mensen met dementie.

Prettig wonen in het appartement

De appartementen in Bilderdijk zijn identiek en bieden met een oppervlakte van 85m2 veel leefruimte. Elk appartement heeft een woonkamer, keuken, maar liefst twee slaapkamers, een badkamer met toilet en douche, een extra gastentoilet en een berging/wasruimte. Elk appartement heeft een balkon of loggia (balkon binnen de muren).
Het hele pand Bilderdijk en de appartementen hebben een hoogwaardige (brand)veiligheid en zijn voorzien van persoonsalarmering.

Bekijk hier de plattegronden van de appartementen (pdf)
Bekijk hier een eerder gemaakt filmpje van een modelappartement van Bilderdijk (maart 2014)
Bekijk hier een eerder gemaakt filmpje van Bilderdijk (september 2014)

Gezamenlijke ruimtes

Naast uw eigen appartement kunt u gebruik maken van een gezamenlijke huiskamer, waar u met anderen kunt verblijven, samen koffie of thee kunt drinken en eten. U kunt dus gemakkelijk andere mensen ontmoeten.

Behandeling ook thuis

Heeft u behandeling nodig, dan ontvangt u die in principe thuis. Behandelaars zijn dichtbij; ze hebben een eigen plek in het gebouw.

Interesse in Bilderdijk?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te wonen in Bilderdijk? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaar van Treant Zorggroep via telefoon 0900 0591 of +31 10 810 35 91, e-mail zorgbemiddeling@treant.nl.

Bilderdijk op Facebook

Bilderdijk heeft ook een eigen Facebookpagina, neem gauw een kijkje!

Beschikbare appartementen Bilderdijk

Kijk voor de beschikbaarheid van appartementen op de website van Woonz.nl.