Stages › Treant Zorggroep

Stages

Stages

Treant Zorggroep biedt stageplaatsen voor verschillende opleidingen en elk jaar zijn er veel aanmeldingen. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen om bij Treant Zorggroep  voor het praktijkgedeelte van een opleiding stage te komen lopen.  Hieronder de mogelijkheden.

Beroepsoriënterende stage vanuit middelbaar onderwijs
Zit je op een school voor middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar plaats voor een beroepsoriëntatie dan kan dat niet rechtstreeks geregeld worden met Treant, maar moet dat via je school.

Stages voor verpleegkundige en verzorgende basisopleidingen
Indien je stage wilt lopen vanuit een opleiding tot verpleegkundige (MBO/ HBO), doktersassistente, verzorgende, helpende of medewerker maatschappelijke zorg moet dat geregeld worden via je stage coördinator van je opleiding. Je kunt je niet rechtstreeks aanmelden bij Treant.

Wist je trouwens dat de Drentse Kei voor studenten 2018 bij ons werkt?

Overige stages
Wanneer je een andere opleiding volgt dan hier eerder aangegeven en je bent op zoek naar een stageplaats kun je je aanmelden via het stageaanvraagformulier. We bemiddelen dan tussen jou en de afdelingen en zorgen voor de juiste stageplaats. Als we een plek voor je hebben, dan nemen we binnen zes weken contact met je op.

Leerbedrijf SBB erkenning
Treant Zorggroep is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Dat betekent dat we voldoen aan de kwalitatieve eisen van het MBO voor het bieden van stageplaatsen. Onder deze SBB-erkenningen vallen de volgende sectoren:

  • Techniek en gebouwde omgeving
  • Mobiliteit, transport, logistiek en maritiem
  • Zorg, welzijn en sport
  • Handel
  • ICT en creatieve industrie
  • Voedsel, groen en gastvrijheid
  • Zakelijke dienstverlening en veiligheid
  • Specialistisch vakmanschap

Lees meer over deze sectoren op de website van de SBB. 

Afspraken stage
We hebben veel te bieden, Treant Zorggroep creëert een goede leeromgeving. We regelen graag het nodige voor je en nemen onze stagiair(e)s serieus. Andersom verwachten we ook veel van jou. Gelijk aan onze medewerkers zijn er allerlei regels en voorschriften waaraan je je moet houden. Zodra de stage is afgesproken ontvang je een reglement waarin de regels en voorschriften staan vermeld.

Meer weten?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een stage kun je contact opnemen met de afdeling Opleiding: secretariaatopleiding@treant.nl

0591 65 56 56