Voorzieningen › Treant Zorggroep

Voorzieningen

Restaurant

Ons restaurant Boulevard is de hele dag open, van 8.00 tot 18.30 uur. U kunt er ontbijten, thee of koffie drinken, lunchen en dineren. Of gewoon de krant lezen of gezellig samen zijn om een praatje te maken of een spelletje te spelen. U kunt hier pinnen en contant betalen. Natuurlijk kunt u de warme maaltijd ook in uw appartement gebruiken. Daarvoor komen we langs met 'meals on wheels'. 

Bekijk hier de menukaart van Restaurant Boulevard.

Coffee Kitchen

Koffie drinken we bijna allemaal en het liefst met elkaar. De Coffee Kitchen, zorgt voor spontane ontmoetingen tussen (wijk)bewoners, medewerkers én bezoekers. Kies tegen een kleine betaling uit meer dan 500 variaties koffie en drink versgemalen koffie. Bewoners en medewerkers kunnen uiteraard ook nog steeds gratis koffie krijgen.

Meals on wheels

In Holdert komen we bij de bewoners met een buffetwagen langs om de warme maaltijd - bestaand uit voor-, hoofd- en nagerecht - thuis te serveren. We noemen het 'meals on wheels'.
Voor brood kunt u terecht in het winkeltje beneden.

Winkel @ home

Hebt u boodschappen nodig? In onze supermarkt op de begane grond vindt u alle dagelijkse benodigdheden. De winkel met producten van de Jumbo is 7 dagen per week geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Kapsalon

Elke woensdag en donderdag kunnen dames tussen 9.00 en 16.00 uur terecht bij de kapper. Maakt u daarvoor wel een afspraak via de receptie van Holdert ('s morgens aanwezig). De herenkapper komt hier een keer per 14 dagen op dinsdag van 17.30 tot 18.30 uur.

Pedicure

Pedicure Wilma de Groot is elke dinsdag in Holdert aanwezig. Zij behandelt ook mensen met diabetes en reuma. U kunt een afspraak met haar maken via tel. 06 20 94 48 42.

Schoonheidsspecialiste

Regelmatig komt hier op vrijdag schoonheidsspecialiste Geke Scholten. Zij werkt op afspraak; die kunt u via de receptie maken.

Bibliotheek met grootletterboeken

Op de tweede etage hebben we een bibliotheek met grootletterboeken. U kunt er elke maandagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur terecht om nieuwe boeken uit te zoeken en te lenen.

Zaalverhuur

Heeft u een feestje of vergadering? In Holdert  kunt u daarvoor verschillende ruimten huren: een recreatieruimte, een visite-/verjaardagskamer of vergaderruimte (tot 75 personen). We kunnen voor u ook de catering verzorgen, maar dat hoeft niet.  Meer weten? Neem contact op met Roel de Leeuw, tel. (0591) 228 694.

Vergaderen
U kunt zo nodig gebruik maken van een flipover, overheadprojector met scherm, beamer met scherm en/of een laptop. Ons vergaderarrangement omvat koffie, thee en water. Dit kunt u naar wens uitbreiden met hapjes, een lunch of buffet.

Catering

Wij kunnen voor u de catering van uw feestje of bijeenkomst verzorgen, desgewenst inclusief personeel voor de bediening. Denk aan: koude en warme hapjes, hapjesschalen, lunches en buffetten. We hebben een vergaderarrangement, een luncharrangement en buffetten (vanaf 15 personen). Meer weten? Vraag om de folder of informeer bij de kok van Holdert.

Dakterras (op de 7e verdieping)

Vanaf het dakterras op de 7e verdieping - inderdaad wel hoog! - hebt u een fantastisch uitzicht over de omgeving. En over Wildlands Adventure Zoo.

Ga terug naar hoofdpagina locatie