Voorzieningen Bethesda › Treant Zorggroep

Bethesda

Voorzieningen Bethesda

Om uw verblijf of bezoek in ziekenhuislocatie Bethesda zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er de volgende voorzieningen:

Fietsoplaadpunten
Bij de fietsenstalling van ziekenhuislocatie Bethesda vindt u twee oplaadpunten voor elektrische fietsen. Hiermee kunt u als patiënt of bezoeker uw elektrische fiets opladen tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis. De oplaadpunten zijn een geschenk van de Stichting Vrienden van Bethesda.

Gastenkamers
Ziekenhuislocatie Bethesda biedt de mogelijkheid om een eenpersoonskamer te huren. De kamers zijn bedoeld voor partners en/of familieleden van patiënten die op grote afstand van Bethesda wonen en voor wie het van belang is om dicht bij de patiënt te zijn. Ook als  u als patiënt ver van de ziekenhuislocatie woont en de volgende ochtend een behandeling moet ondergaan, kunt u gebruik maken van een kamer.

Gastvrouwen en -heren
Voor de hoofdingang en in de centrale hal zijn tijdens werkdagen gastvrouwen en -heren aanwezig om u te ontvangen en u te helpen. Als u niet bekend bent in Bethesda, dan wijzen ze u graag de weg of ze lopen even met u mee.

Het is ook mogelijk op de dag van uw afspraak te bellen naar de gastvrouwen of -heren. Dan zorgen zij ervoor dat ze op het door u gewenste tijdstip klaar staan om u naar uw afspraak te brengen. Bel tussen 8.30 uur en 15.30 uur naar 06 10 98 30 64 of 06 13 69 67 82.

Gebakservice
Heeft u iets te vieren en wilt u trakteren op de afdeling? Maak dan gebruik van onze gebakservice. Bij de winkel in de hal kunt u het gebak een dag van tevoren bestellen. Dit kan ook telefonisch: 0528 28 62 52. Prijs per gebakje: € 1,45.

Kamer boeken
U kunt als bezoeker van een patiënt een kamer boeken via telefoonnummer 0528 28 62 22. Boeken kan ook bij de receptie in de centrale hal. U krijgt dan van de receptionist(e) de sleutel van uw kamer en een gratis parkeerkaart voor parkeerterrein P3. De kamerhuur bedraagt € 20,00 per nacht voor een eenpersoonskamer.

Restaurant
In de centrale hal vindt u restaurant De Gasterij, met gezellige zitjes voor bezoekers, patiënten en medewerkers. In het restaurant zijn wisselende dagmenu’s, plates, soep of wokgerechten verkrijgbaar. U kunt zelf uw salade samenstellen aan de saladebar. Daarnaast zijn er broodjes, beleg, snacks en zuivelproducten.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 uur - 19.00 uur.
(Dagmenu, plate, wok, soep en de saladebar alleen tussen 11.30 uur - 14.00 uur.)

Rijdende winkel
Elke donderdagochtend (behalve in de zomervakantie) komen twee vrijwilligers van 10.00 tot 12.00 uur bij patiënten op de verpleegafdelingen langs met een rijdende winkel (een kar met artikelen die ook te koop zijn in het winkeltje). Deze artikelen kunt u alleen contant betalen.

Rolstoelen
In de centrale hal staan een aantal rolstoelen voor patiënten en bezoekers die slecht ter been zijn. Deze stoelen kunt u vrij gebruiken. U kunt de rolstoel meenemen door een muntstuk van € 1,00 in het muntslot te doen, net als bij een winkelwagentje. Zet u de rolstoel terug, dan krijgt u vanzelf het muntje weer. Zet u de rolstoel na gebruik s.v.p. wel weer terug op de daarvoor bestemde plaats.

Rookgelegenheid
Treant Zorggroep draagt zorg voor de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van patiënten, medewerkers en bezoekers. Een rookvrije omgeving hoort daarbij. Roken is dan ook niet toegestaan:

  • in het gebouw;
  • binnen de rookvrije zones.

Wilt u toch roken? Dan vindt u tegenover de ziekenhuislocatie speciale rookruimtes.

Stralingsklamboe bij EHS of stralingsgevoeligheid
Wanneer er bij u sprake is van elektroh
ypersensitiviteit (EHS) of stralingsgevoeligheid, dan kunt u voor een onderzoek of opname in het ziekenhuis van Treant gebruikmaken van een schermklamboe. Deze mag u zelf meenemen. Ook is het mogelijk dat er voor u een klamboe wordt gehuurd. Daarvoor kunt u bellen met de afdeling Inkoop: 088 130 70 12. Verzoek is wel om dat geruime tijd voor uw onderzoek of behandeling te doen, zodat het huren logistiek voor u kan worden verzorgd.

Telefoon
Als patiënt kunt u op de locatie uw eigen mobiele telefoon gebruiken. Deze kunt u niet gebruiken op de afdelingen Intensive Care en de Acute Zorg Afdeling, de couveuseafdeling, de verloskamer en de operatiekamer. Daar kunnen mobiele telefoons namelijk storingen van medische apparatuur veroorzaken.

Op de overige afdelingen mag u uw telefoon gebruiken. Houdt u er wel rekening mee dat veelvuldig gebruik mogelijk storend is voor anderen.

Openbare telefoon
Rechts achterin de hal vindt u een telefoontoestel. Voor gebruik werpt u muntgeld in. U kunt op dit toestel gratis bellen voor een taxi. Een toelichting vindt u bij het toestel.

Wifi
Er is gratis wifi in de ziekenhuislocatie beschikbaar.

Winkel
In de centrale hal vindt u de winkel. U kunt hier o.a. versnaperingen, bloemen, kaarten, cadeaus en parkeerabonnementen kopen. Zie ook hierboven onder 'Rijdende winkel'.

Openingstijden winkel:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur - 20.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 uur - 20.00 uur.

Ziekenhuisplanner.nl
Met behulp van de website ziekenhuisplanner.nl kunt u op eenvoudige wijze via een gezamenlijke agenda ziekenhuisbezoeken plannen en informatie delen met familie, vrienden en kennissen.

Gebruikers van ziekenhuisplanner.nl zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik van hun account op ziekenhuisplanner.nl. De verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van ziekenhuisplanner.nl ligt bij Ziekenhuisplanner.nl BV.