Bereikbaarheid en parkeren Refaja › Treant Zorggroep

Bereikbaarheid en parkeren Refaja

Parkeren
Op het parkeerterrein van ziekenhuislocatie Refaja aan de Boerhaavestraat kunt u gratis parkeren. Voor het parkeren geldt het verkeersreglement van de wegenverkeerswet.

Route en bereikbaarheid
Ziekenhuislocatie Refaja is met de auto, openbaar vervoer en te voet goed te bereiken.

Auto
Als u met de auto komt, volg dan de ANWB-borden met de aanduiding ‘H Refaja’.

Vanuit Groningen
U volgt de A7 en u neemt afrit 44: Noordbroek/Veendam/Assen/Appingedam.  Aan het einde van deze afrit volgt u de richting Veendam/Assen (N33). Op de N33 neemt u de afslag Veendam/Pekela’s/Stadskanaal. U volgt de N366 en u neemt de afslag Stadskanaal/Gasselte. Bij de eerste rotonde op de van Boekerenweg gaat u rechtdoor. U komt op een ovonde (ovale rotonde) waarop u de derde afslag neemt. U bevindt zich nu in de Boerhaavestraat. Als u rechtdoor rijdt komt u op de bezoekersparkeerplaats.

Vanuit Assen
U volgt de N33 richting Veendam en neemt na 8,3 km de eerste afslag op de rotonde richting Gieten/Eext/Emmen/Stadskanaal (N34). Neem na 4,4 km de afslag naar de N378, richting Stadskanaal. Deze weg vervolgt u ongeveer 11 km. Na de brug gaat u op de rotonde rechtdoor. Daarna komt u op een ovonde (ovale rotonde) waarop u de eerste afslag neemt. U bevindt zich nu op de Boerhaavestraat. Als u rechtdoor rijdt komt u op de bezoekersparkeerplaats.

Vanuit Emmen
U volgt de N34 richting Gieten. Voorbij Borger gaat u rechtsaf de N378 op richting Stadskanaal. Na de brug gaat u op de rotonde rechtdoor. Daarna komt u op een ovonde (ovale rotonde) waarop u de eerste afslag neemt. U bevindt zich nu op de Boerhaavestraat. Als u rechtdoor rijdt komt u op de bezoekersparkeerplaats.

Openbaar vervoer
U kunt ziekenhuislocatie Refaja met het openbaar vervoer bereiken.  Diverse buslijnen en de buurtbus stoppen bij bushalte Gasselterbrug. Vanaf deze bushalte, gelegen bij het kruispunt Handelsstraat - Van Boekerenweg, is het ongeveer vier minuten lopen naar ziekenhuislocatie Refaja. U loopt richting de rotonde en slaat dan rechtsaf. Na ongeveer 100 meter ziet u Refaja rechts voor u.

Op de website www.9292.nl vindt u de aankomst- en vertrektijden van de buslijnen. U kunt ook bellen met de vervoerslijn 0900 92 92 (€0,70 per minuut). Op www.buurtbusoostermoer.nl vindt u meer informatie over de buurtbus.  Ook kunt u gebruik maken van een hubtaxi, wanneer er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving aanwezig is.

Te voet
In circa 30 minuten kunt u ook lopend van het busstation Stadskanaal naar ziekenhuislocatie Refaja. U bereikt de ziekenhuislocatie als volgt:

  1. Ga vanuit het busstation linksaf de Navolaan in. Ga met de bocht mee naar rechts en vervolgens naar links.
  2. Neem vervolgens de eerste weg links, de Stadshart in;
  3. Loop de hele weg rechtdoor. De Stadshart gaat over in de Continentenlaan, Boerendiep, Bevrijderslaan, Berkenstraat en wordt uiteindelijk de Boerhaavestraat;
  4. U vindt ziekenhuislocatie Refaja vervolgens aan uw rechterhand.