Contact en afspraak › Treant Zorggroep

Contact en afspraak

Voor een afspraak bij een van de tandartsen van Treant Zorggroep hebt u een verwijzing van uw eigen tandarts of huisarts nodig. U kunt terecht in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal. Bel met het secretariaat of polikliniek van de gewenste ziekenhuislocatie om een afspraak te maken, te verzetten of af te zeggen.

Contact

Ziekenhuislocatie Refaja
Secretariaat Kaakchirurgie/Tandheelkunde
Telefonisch bereikbaar: 0599 65 47 40, maandag tot en met donderdag van 08.15 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.15 uur en op vrijdag van 08.15 tot 12.00 uur.
Locatie: route 24, rood. Zie ook de digitale plattegrond.

Afspraak

Een gemaakte afspraak kunt u tot uiterlijk 24 uur van tevoren afzeggen. Als dit in het weekend valt, dan verzoeken wij u maandagochtend meteen om 8.15 uur te bellen. Indien dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Als u herhaaldelijk uw afspraken niet nakomt, dan wordt u uitgeschreven als patiënt.

Voor uw eerste afspraak neemt u mee:

  • verzekeringsgegevens;
  • identiteitsbewijs;
  • een overzicht van de medicijnen die u gebruikt;
  • gegevens van uw vorige tandarts als deze aanwezig zijn.

Wanneer uw adres, gezondheidssituatie, medicijngebruik of verzekeraar wijzigen, dan kunt u dit (liefst schriftelijk) doorgeven aan het secretariaat van de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie, Boerhaavestraat 1, 9501 HE  Stadskanaal. Telefonisch te bereiken via bovengenoemd telefoonnummer.

Spoed
Tijdens de openingstijden van de praktijk belt u bij pijn naar de praktijk: 0599 65 47 40. Buiten de reguliere openingstijden en tijdens vakanties en feestdagen, kunt u bellen met de spoeddienst van Tandartsengroep De Kanaalstreek: 0344 67 87 31 (24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar). De telefonist(e) geeft u vervolgens instructies hoe verder te handelen. Neem bij uw bezoek aan de dienstdoende tandarts altijd uw geldig verzekeringsbewijs en geldig legitimatiebewijs mee. Houd er rekening mee dat de kosten contant moeten worden afgerekend.