Het BeterBoek › Treant Zorggroep

Het BeterBoek

Een opname kan voor zowel kinderen als ouders een ingrijpende gebeurtenis zijn. Nieuwe indrukken en een onbekende omgeving zorgen vaak voor onrust en onzekerheid. Met de juiste zorg en voorlichting kunnen kinderen op hun gemak gesteld worden. Het BeterBoek van de Stichting Kind en Ziekenhuis helpt hierbij. In dit boek krijgen kinderen uitleg over een ziekenhuisopname. 

Adverteren in boeken voor kinderen op de kinderafdeling van Treant

In de markt zijn er verschillende aanbieders actief die gesponsorde informatieboeken maken voor kinderen die opgenomen worden in het ziekenhuis. Deze boeken geven een beeld van de kinderafdeling en de mensen die er werken. Treant werkt al jaren samen met het Beterboek van Bureau Méteau (www.meteau.nl).

Dit is de enige partij waar Treant mee samenwerkt. Overige aanbieders die de naam van Treant gebruiken om advertentie-inkomsten te verzamelen voor goede doelen, doen dit niet namens ons ziekenhuis. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met de afdeling Communicatie & Externe Relaties van het ziekenhuis: communicatie@treant.nl.