Algemene informatie › Treant Zorggroep

Algemene informatie

Algemene informatie

De longartsen van Treant Zorggroep zijn gespecialiseerd in het behandelen van longkanker; een van de meest voorkomende kankersoorten in Nederland. De longartsen werken nauw samen met het academisch ziekenhuis in Groningen. Daardoor bent u altijd verzekerd van de nieuwste behandelinzichten.

Alle patiënten die bij Treant Zorggroep komen vanwege longkanker, worden in een multidisciplinair overleg met onder meer specialisten van het UMCG besproken om zo tot de beste behandeling voor de patiënt te komen. Het multidisciplinaire behandelteam overlegt wekelijks en bepaalt na de onderzoeken of en welke behandeling nodig is.

Naast alle medische kennis hebben onze zorgprofessionals veel aandacht voor uw psychische en sociale welbevinden.

 

Longkankerzorg op drie ziekenhuislocaties

U kunt bij ons op alle ziekenhuislocaties terecht voor longkankerzorg. Op alle locaties is het mogelijk om een diagnose te stellen. Wel kan het zijn dat u voor een MRI een bezoek moet brengen aan ziekenhuislocatie Bethesda of Refaja en voor een operatie naar ziekenhuislocatie Scheper wordt doorverwezen. Op de drie ziekenhuislocaties van Treant zijn controles na afloop van de behandeling mogelijk.