Oncologische zorg bij Treant › Treant Zorggroep

Oncologische zorg bij Treant

Oncologische zorg bij Treant

Wanneer u mogelijk te maken krijgt met kanker, wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en hoe u het beste behandeld kunt worden. Bij Treant Zorggroep bent u dichtbij huis aan het juiste adres. In ons oncologiecentrum onderzoeken en behandelen we borstkanker, darmkanker, huidkanker, longkanker, bloed- en lymfklierkanker en prostaatkanker. Dit doen we in nauwe samenwerking met het UMCG.

De behandeling van deze ziekten is op de drie ziekenhuislocaties gelijk georganiseerd, veelal via zogenaamde zorgpaden die zijn ingericht volgens de landelijke richtlijnen. Gedurende een behandeling worden alle processen gestroomlijnd, besproken met alle betrokken specialisten en zoveel mogelijk afgestemd op de behoeften van de patiënt. Dit resulteert in een persoonlijke behandeling die snel en veilig is.

Snelle diagnostiek

Wij streven er naar u gauw gerust te kunnen stellen wanneer dat mogelijk is of zo snel mogelijk te starten met de benodigde vervolgonderzoeken en behandeling. Daarin is ook een rol voor u zelf weggelegd. Een goede voorbereiding op uw bezoek kan u helpen.

Het is belangrijk te weten dat alle stadia in de diagnose en behandeling met alle betrokken behandelaars worden besproken.

Patiënteninformatiedossier (PID)

Wanneer bij u bij Treant wordt behandeld voor kanker, dan krijgt u van uw casemanager een patiënteninformatiedossier. In deze persoonlijke informatiemap staat zeer uitgebreide informatie over uw ziekte, de mogelijke behandelingen en de benodigde contactgegevens.

Bij Treant Zorggroep bent u dichtbij huis aan het juiste adres voor betrokken en goede kankerzorg.