Mammacentrum wandelt van Dam tot Dam voor het goede doel › Treant Zorggroep

Mammacentrum wandelt van Dam tot Dam voor het goede doel

Geplaatst op: 18 juli 2017

Zaterdag 16 september wandelen medewerkers van het Mammacentrum van Treant de Dam tot Dam Wandeltocht. Tijdens dit eendaagse wandelevenement lopen de deelnemers van de Dam in Amsterdam naar de Dam in Zaandam. Met als doel: het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor Pink Ribbon.

Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel: een beter en langer leven voor (ex-)borstkankerpatiënten.

Linda Wolf, physician assistant Mammacentrum: ‘Binnen het Mammacentrum houden wij ons elke dag bezig met de diagnostiek en behandeling van borstkanker. We weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is dat er onderzoek wordt gedaan op het gebied van de behandeling, nazorg en  langetermijneffecten van borstkanker. Door mee te doen aan deze wandeltocht hopen we hieraan een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren.’

Positieve boost
Wilt u Pink Ribbon, en dus het Mammacentrum en onderzoek op het gebied van borstkanker, een positieve boost geven? Dat kan door ze te sponsoren via deze speciale actiepagina.

Meer informatie over de Dam tot Dam Wandeltocht vindt u hier.