Sfeer in het Mammacentrum › Treant Zorggroep

Sfeer in het Mammacentrum

Alles in het Mammacentrum is gericht op het comfort van de patiënt. Ook wachten kun je maar beter zo comfortabel mogelijk doen. Zeker voor de patiënten van het Mammacentrum is het belangrijk dat er een ontspannen omgeving is om de wachttijd door te brengen. Er is immers vaak sprake van een zekere onrust en spanning.

In het Mammacentrum hebben patiënten doorgaans een hele ochtend of over een groter deel van de dag enkele afspraken. Om de wachttijd tussendoor zo prettig mogelijk door te brengen zijn twee huiskamers beschikbaar. Eén met name ingericht voor vermaak, comfort en sociaal contact en de ander - ook comfortabel ingericht - vooral ingericht als rustige werk- of leesplek.

De comfortabele loungebank, fijne leestafel, actuele tijdschriften en zelfs enkele fietsen om er even tussenuit te gaan, zijn aangeschaft dankzij een genereuze bijdrage van de ROPA-Runners. Dit hardloopteam loopt jaarlijks de ROPA-Run, een hardloopwedstrijd in estafettevorm van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De hardlopers liepen € 56.000 bij elkaar en hiermee kon Treant de woonkamers inrichten met comfortabele, kwalitatief hoogstaande, huiselijke meubels.