Bezoekregels › Treant Zorggroep

Bezoekregels

Bezoek is van harte welkom in onze ziekenhuislocaties. Als bezoeker betekent u afleiding voor de patiënt en contact met de buitenwereld. Bezoek kan echter ook vermoeiend zijn. Daarom hebben we een aantal gedrags- en huisregels voor bezoek in ons ziekenhuis. Hieronder vindt u meer uitleg over meegebrachte etenswaren en het gebruik van uw mobiele telefoon.

Etenswaren
U mag etenswaren meebrengen voor degene die u bezoekt. Maar houd er rekening mee dat er op de verpleegafdelingen nauwelijks ruimte is om de etenswaren te bewaren. We verzoeken u daarom geen snel bederfelijke etenswaren mee te nemen, zoals warme gerechten, vleeswaren, ijs of salades.

Het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor meegebrachte etenswaren die zonder tussenkomst van een ziekenhuismedewerker worden gegeten.

Mobiele telefoons
Als patiënt kunt u op de locatie uw eigen mobiele telefoon gebruiken. Uw eigen mobiele telefoon kunt u niet gebruiken op de afdelingen Intensive Care en de Acute Zorg Afdeling, de couveuseafdeling, verloskamer en de operatiekamer. Daar kunnen mobiele telefoons namelijk storingen van medische apparatuur veroorzaken. Op de overige afdelingen mag u uw telefoon gebruiken. Houdt u er wel rekening mee dat veelvuldig gebruik mogelijk storend is voor anderen.