Keurmerken › Treant Zorggroep

Keurmerken

Onze medewerkers bieden goede zorg, behandeling en begeleiding. Ze hebben veel kennis en ervaring en we geven hen ook de kans om hun expertise te vergroten. Alles is erop gericht om cliënten passende zorg te bieden. Wij proberen net iets meer te doen dan u verwacht en zo hopen wij op tevreden cliënten.

Tevreden cliënten

We streven naar een hoge kwaliteit van onze zorg en controleren en verbeteren deze voortdurend. Het streven is dat bewoners en cliënten bovengemiddeld tevreden zijn over onze zorg.

PREZO gouden keurmerk

Zestien van onze zeventien locaties zijn in het bezit van het 'PREZO gouden keurmerk'. Het PREZO keurmerk baseert zich met name op de scores van de cliëntervaringsonderzoeken en is daarmee een goede graadmeter hoe cliënten en bewoners denken over de kwaliteit van zorg die wij leveren. Zo is ook voor u duidelijk dat het goed voor elkaar is bij de verpleeg- en ouderenzorg van  Treant Zorggroep.

Meer informatie vindt u op de website van Perspekt, de stichting die zorgaanbieders mag toetsen en keurmerken mag uitgeven.

Undercover Nurse

Het Care & Quality Institute is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsmetingen uitvoert en aanzet tot verbetertrajecten op de werkvloer in de zorgsector. De audits richten zich op de zorg op de werkvloer en worden halfjaarlijks uitgevoerd. Altijd op een onverwacht moment! Goede kwaliteit levert het  Undercover Nurse keurmerk op. Mede hierdoor zorgen wij voor eerlijke, hoogwaardige en transparante zorg.

Een groot deel van onze locaties beschikt inmiddels over dit keurmerk. Hiermee komt aan het licht waarin we goed zijn, maar ook wat we nog kunnen verbeteren. Dat doen we en dat blijven we doen!

Nederlands keurmerk voor toegankelijkheid

Ingangen met lage drempels, markering op glazen deuren en invalideparkeerplaatsen mét bewegwijzering zijn onderdeel van toegankelijke locaties en ruimten voor slechtzienden, mensen met gehoorproblemen en lichamelijke beperkingen. Ongehinderd, een maatschappelijke instelling, richt zich op het keuren van locaties wat betreft toegankelijkheid. Zij vergeven het Nederlands keurmerk voor toegankelijkheid.

Woonwijkcentrum Holdert in Emmen. Onze locatie is de eerste locatie voor wonen en zorg in Nederland die het keurmerk ontvangt en hier zijn wij trots op! Meer informatie leest u op www.ongehinderd.nl. nl