Praktische zaken › Treant Zorggroep

Praktische zaken

Indicatie CIZ

Voor de zorg en begeleiding van Veltman is een indicatie nodig. De zorgbemiddelaar geeft daar bij de kennismaking informatie over en kan bij de aanvraag begeleiden. De indicatie komt van het regionale Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ. De soort zorg die de bewoner krijgt en hoe vaak, staat in het 'zorgzwaartepakket', het ZZP.

Het kan zijn dat de zorgbehoefte van een bewoner anders is dan in de indicatie is omschreven. Bijvoorbeeld omdat iemand behoefte heeft aan extra zorg. U kunt dan tegen een redelijke vergoeding gebruik maken van onze aanvullende dienstverlening. Bespreek dit ook met onze zorgbemiddelaar. 

Vrijwilligerswerk doen in Veltman?

Zou u wel vrijwilligerswerk willen doen in Veltman? Dat is fijn, we hebben namelijk nog niet zo veel vrijwilligers en kunnen uw hulp goed gebruiken! We hebben een eigen vrijwilligerscoördinator, die u kunt bereiken via de receptie van Veltman: tel. 0900 0591.  Twijfelt u, kom dan gerust een dagje meelopen om het eens uit te proberen.

Cliëntenraad Veltman

Veltman heeft een lokale cliëntenraad, die de belangen behartigt van de bewoners en cliënten van Veltman. Wilt u meer weten over de lokale cliëntenraad? Neem dan contact met ons op via 0900 - 0591. Ook is er een centrale, overkoepelende cliëntenraad die de belangen van alle cliënten van Treant Zorggroep bewaakt. 

Cadeautje

Wilt u een medewerker van Veltman bedanken voor zijn of haar goede zorgen? Doe dat dan in de vorm van een gift aan bijvoorbeeld de Stichting Vrienden van Veltman. Medewerkers mogen namelijk geen cadeaus aannemen.

Bereikbaarheid Veltman

Met het openbaar vervoer:
Bij het NS-station in Emmen neemt u lijn 26 richting Coevorden. 
Bij het NS-station in Coevorden neemt u lijn 26 richting Emmen.
In beide gevallen stapt u uit bij de bushalte Zuidersloot 56 in Weiteveen. Dan is het nog ongeveer vijf minuten lopen naar Veltman.
 

Met de auto:
Bij de ingang van Veltman kunt u uw auto gratis parkeren.

Ga terug naar hoofdpagina locatie