Voorzieningen › Treant Zorggroep

Voorzieningen

Restaurant

Onze recreatiezaal is ook ons restaurant. Hier kunt u - eventueel met uw bezoek - een kopje koffie drinken of een hapje eten. Ook organiseren we in deze ruimte (De Brink) regelmatig activiteiten voor bewoners en omwonenden.

Elke dinsdagavond kunt u van 17.00 tot 19.00 uur in Valkenhof dineren. Ook wijkbewoners zijn van harte welkom. U kunt kiezen uit twee menu's die in buffetvorm worden gerserveerd. De prijs van een hoofdgerecht (exclusief drinken) bdraagt zes euro. Een voorgerecht kost 75 cent. U kunt reserveren via de receptie van Valkenhof. Andere dagen kan men in het restaurant dineren tussen 12.00 en 13.00 uur.

Kapper

Elke donderdag komt hier een kapster. U kunt een afspraak met haar maken via de receptie.

Pedicure

Pedicure Nathalie Dafour huurt hier een ruimte. Via de receptie kunt u een afspraak maken voor een behandeling.

Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste Geke Scholten komt hier regelmatig. Maakt u een afspraak met haar via de receptie.

Opticien en gehoorspecialist

Elke maand komt hier een firma die u kan adviseren over gehoorapparaten. Ook komt hier binnenkort een opticien die u een briladvies kan geven.

Internethoek

In Valkenhof hebben we in De Brink een hoek met twee laptops waarvan u gebruik kunt maken. Regelmatig komt hier een vrijwilliger van Seniorenweb die bewoners en wijkbewoners ondersteunt en les geeft over het gebruik van de computer en internet. 

Grootletterbibliotheek

Elke week kunt u op donderdagmorgen om 10.30 uur uw leesboeken omruilen.

Recreatiezaal De Brink

In onze recreatiezaal organiseren we vaak ontspannende activiteiten. Deze zaal is ook te huur. We kijken natuurlijk of het moment past bij onze eigen activiteiten.

Catering

U kunt bij ons hapjes, drankjes en gebak bestellen. Ook bieden we een vergaderservice: ruimte + per persoon koffie, thee en water. Meer informatie? Neem contact met ons op via 0900 0591.

Winkels vlakbij

In het winkelcentrum onder Valkenhof is alles te halen wat u nodig heeft; er is een slager, boekenwinkel, bloemenzaak, drogisterij, supermarkt enzovoort. Dit zorgt ook voor een gezellige drukte, vooral 's zomers. Regelmatig is hier een kledingshow of schoenenverkoop, zodat u gemakkelijk een keus kunt maken zonder daarvoor zelfs maar de deur uit te gaan.

Repair Café

Elke donderdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur is het Repair Café in Valkenhof geopend. Wie kapotte klein huishoudelijke apparaten heeft, kan deze op dat moment brengen voor gratis reparatie. Voorbeelden zijn strijkijzers, radio’s en waterkokers. Ook fietsen zijn welkom. Wel moet de eigenaar zelf meehelpen bij de reparatie. Als dat niet lukt, dan is een wederdienst zoals opruimen of koffie schenken ook goed.

Ga terug naar hoofdpagina locatie