Zorg en begeleiding › Treant Zorggroep

Zorg en begeleiding

Zorg op maat

Het team Verzorging  levert zorg in Oostermarke, het Zorg-aan-huisteam levert zorg in de aanleunwoningen en in de buurt. Beide teams hebben verzorgenden en verpleegkundigen en leveren de zorg 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Zorgsteunpunt met Zorg-aan-huisteam

Voor zorg en verpleging thuis kunt u ons Zorg-aan-huisteam inschakelen. Zij leveren thuiszorg in Oud-Emmen en in Emmen-Centrum.  We hebben een zorgsteunpunt in Statenhoek; dat is ook de uitvalsbasis van het team. Statenhoek is een appartementencomplex voor senioren. Het Zorg-aan-huisteam is een zelfstandig functionerend team. De zorgmedewerkers doen hun best om u de zorg te leveren die u nodig hebt en verwacht. Alle afspraken die zij met u maken, zetten ze in uw persoonlijk zorgleefplan.

In Oostermarke levert het team Volledig Pakket Thuis.

Contact met het team? Dat kan ook via tel. 0900 0591.

Dagcentrum

Hebt u behoefte aan wat meer aanspraak? Of wilt u wel wat steun in uw dagelijks leven of hulp bij uw dagelijkse verzorging? Dan is het dagcentrum in Oostermarke misschien iets voor u.

Personenalarmering

U kunt gebruik maken van personenalarmering, zodat u iemand kunt waarschuwen als dat nodig is. U draagt dan een alarmknop om uw pols of hals.

Ook behandeling

Heeft u behandeling nodig door een behandelaar met kennis van ouderen? Zoals een specialist ouderengeneeskunde (arts), fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, casemanager dementie?  Deze zijn bij Treant Zorggroep in dienst en kunnen we voor u inschakelen.

Ga terug naar hoofdpagina locatie