Wonen in of bij Oostermarke › Treant Zorggroep

Wonen in of bij Oostermarke

Wilt u zelfstandig wonen in of bij Oostermarke, zodat u gemakkelijk gebruik kunt maken van de voorzieningen en - als dat nodig is - de zorg? Dat kan, we hebben namelijk 83 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. Ook kunt u in een aanleunwoning gaan wonen; er staan er 26 naast Oostermarke. U huurt de woning van Domesta, de zorg regelen we los daarvan.

Ruim appartement

Alle appartementen (en ook de 13 aanleunwoningen) zijn ruim. Ze hebben een open keuken, een slaapkamer, een ruime badkamer met douche, een apart toilet en een bijkeuken (met aansluiting voor wasmachine en droger). Elk appartement heeft een balkon dat vanuit de woonkamer bereikbaar is.

Ook tijdelijk

Hebt u tijdelijk verzorging of verpleging nodig, bijvoorbeeld omdat u net uit het ziekenhuis komt en nog aan het herstellen bent? Of omdat uw partner of familie tijdelijk niet voor u kan zorgen door ziekte, vermoeidheid of vakantie? Dan kunt u hier ook terecht voor een kortdurend verblijf; daar hebben we één volledig ingericht appartement voor, met een keuken, badkamer, toilet, bijkeuken en balkon. 

Alles dichtbij

Als u in Oostermarke woont of in een aanleunwoning ernaast, dan kunt u een een beroep doen op ons Zorg-aan-huisteam en gebruikmaken van de voorzieningen hier. Het dagcentrum met enige steun en begeleiding is voor u ook heel dichtbij. En natuurlijk zien we u ook graag bij de verschillende activiteitenclubs in Oostermarke.

Ga terug naar hoofdpagina locatie