Praktische zaken › Treant Zorggroep

Praktische zaken

Indicatie en financiering

In Oostermarke bieden we zorg via Volledig Pakket Thuis en zorg in de vorm van Zorg aan huis.  Onze zorgbemiddelaar Willy Keizer geeft u daar bij de kennismaking informatie over en kan u bij de aanvraag begeleiden. U krijgt de indicatie van het regionale Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ. De soort zorg die u krijgt en hoe vaak u die zorg krijgt, staat in de functie-indicatie (met klassen) of het 'zorgzwaartepakket', het ZZP. U kunt de zorgbemiddelaar bereiken via tel. 0900 0591.

Het kan zijn dat uw zorgbehoefte anders is dan in uw indicatie is omschreven. Bijvoorbeeld omdat u behoefte heeft aan extra zorg. U kunt dan tegen een redelijke vergoeding gebruik maken van onze aanvullende dienstverlening. Bespreek dit ook met onze zorgbemiddelaar.

Cliëntenraad

In Oostermarke is een actieve Cliëntenraad met ongeveer 6 leden. Zij zijn uw aanspreekpunt en behartigen uw belangen als bewoner of cliënt. De raad vergadert één keer per maand en overlegt aansluitend met het management van Treant Zorggroep. Eén keer per jaar, in januari, nodigt de raad alle bewoners uit voor de jaarvergadering.

Trombosedienst

Iedere vrijdag kunt u in Oostermarke tussen 10.30 en 11.30 uur bloed laten prikken door de trombosedienst.

Hier werken of vrijwilligerswerk doen?

Zou u wel in Oostermarke willen werken of hier vrijwilligerswerk willen doen? Ga dan naar Bij ons werken.

Cadeautje

Wilt u een medewerker van Oostermarke bedanken voor zijn of haar goede zorgen? Doe dat dan in de vorm van een gift aan bijvoorbeeld de Stichting Vrienden van Zuidermarke en Oostermarke of aan de personeelsvereniging Oostermarke. Medewerkers mogen namelijk geen cadeaus aannemen. 

Bereikbaarheid

Oostermarke is met het openbaar vervoer en de auto prima bereikbaar.

Openbaar vervoer
Bij het NS-station Emmen neemt u lijn 2, 26 of 43. U stapt uit bij halte Ziekenhuis. Vanaf hier is het ongeveer vijf minuten lopen naar Oostermarke.

Met de auto
U kunt de auto gratis parkeren bij de ingang van Oostermarke.

Ga terug naar hoofdpagina locatie