Activiteiten › Treant Zorggroep

Activiteiten

In de vrije tijd

In de recreatiezaal organiseert het team Welzijn van Oostermarke regelmatig leuke activiteiten waaraan u kunt meedoen. Ook zijn hier zo nu en dan voorstellingen en we organiseren af en toe een barbecue, picknick of gezellig dagje uit.

Gezellige clubs

Wat is hier allemaal te doen? Voor de volgende activiteiten hebben we clubs:


Maandag:
's middags: wedstrijdsjoelen
elke 3e maandagavond van de maand: bingo

Dinsdag:
's Middags: recreatief sjoelen
Tweede dinsdagmiddag van de maand: spelletjes (rummikub, Mens-erger-je-niet et cetera)

Woensdag:
's Morgens: Blijf-fitclub - in de beweegtuin of binnen
's Middags: wedstrijdsjoelen
's Middags: creatieve club


Donderdag:
Even weken 's middags: koersbal
's Avonds: kaarten (klaverjassen, jokeren)

Vrijdag:
's middags: wedstrijdsjoelen
 

Biljartvereniging 'De Vlinder' is hier bijna elke dag te vinden. Loop gewoon een keer binnen en kijk eens of het wat voor u is. De leden kunnen u er vast meer over vertellen.

Bloemschikken kan een keer per maand, de data worden via affiches bekendgemaakt. De schilderclub komt af en toe op maandagmiddag bij elkaar. Wanneer melden we ook via affiches.
De natuurclub komt een keer per maand bij elkaar om een natuurfilm te kijken, samen in gesprek te gaan of de natuur in te trekken. Via affiches melden we wanneer. Een bridgeclub is in oprichting. Dus heeft u interesse, laat het dan weten.

Meedoen
Voor deelname aan de clubs vragen we per keer een bijdrage voor (vervanging van) materialen en een kop koffie/thee. Betalen kan met een strippenkaart, die te koop is bij het winkeltje in Oostermarke. 

Interkerkelijke Vesperdienst

Eens per veertien dagen kunt u op vrijdagavond de interkerkelijke Vesperdienst bezoeken. Hier treden wisselende sprekers en voorgangers op, kunt u samen bidden of mediteren en zingen we samen liederen. Na afloop drinken we koffie en wordt er gecollecteerd voor een goed doel. Ook vieren we af en toe het Heilig Avondmaal. De data maken we via affiches bekend.

Hoe weet u wat er te doen is?

Welke activiteiten er zijn, kunt u lezen in het boekje 'Activiteitenclubs', dat u bij de receptie van Oostermarke kunt krijgen. Incidentele activiteiten vermelden we in onze interne nieuwsbrief 'Oostermarke Nieuws' en via affiches op de prikborden.

Ga terug naar hoofdpagina locatie