Voorzieningen › Treant Zorggroep

Voorzieningen

In Olden Kinholt zijn allerlei voorzieningen voor bewoners, bezoekers van de dagverzorging en wijkbewoners. Hieronder vindt u er een aantal.
Meer weten? Neemt u dan contact met ons op. 

Bezoek altijd welkom

Als u in Olden Kinholt woont, zijn uw gasten altijd welkom. Zij kunnen tegen een geringe vergoeding ook mee-eten. Willen ze blijven logeren, dan kan dat ook; daarvoor hebben we desgewenst een logeerruimte.

Restaurant

In ons restaurant 't Noordeinde kunt u koffie en thee drinken of de warme maaltijd gebruiken. De bewoners eten hun broodmaaltijd in hun appartement. Het restaurant is open van 8.30 tot 17.00 uur. In 't Noordeinde doen we ook allerlei activiteiten: kaarten, handwerken, sjoelen enzovoort.

Winkelen

Op donderdag staat de SRV-wagen bij de ingang van De Kemperhof. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen, zoals zuivel, brood en andere kruidenierswaren. In Olden Kinholt zelf zit het winkeltje 'de Parlevinker'. Hier kunt u op dinsdagmorgen en vrijdagmiddag boodschappen doen.

Bibliotheek

Olden Kinholt heeft een flink aantal boeken, waaronder een behoorlijk aantal grootletterboeken. De uitleen is op dinsdag van 9.30 tot 11.00 uur en op vrijdag van 13.45 tot 15.00 uur.

Geestelijke verzorging

Twee keer per maand organiseren we een kerkdienst. De andere zondagen organiseren vrijwilligers een zangdienst. De Gereformeerde Kerk (PKN van de Hoofdstraat in Hoogeveen) heeft speciaal voor Olden Kinholt een pastoraal werker. U kunt natuurlijk ook naar uw eigen kerk. Eventueel kunnen vrijwilligers u brengen en halen.

Kapster en pedicure

In de hal is een kleine kapsalon. Hier kunt u uw haar laten knippen en verzorgen. De kapsalon is open op dinsdag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag. De kapster werkt op afspraak. Op maandag werkt de pedicure en manicure tussen 8.30 en 15.00 uur in de kapsalon. Ook zij werkt op afspraak.

't Kruuspunt

Het Kruuspunt is een ontmoetingsruimte voor bewoners en bezoekers. Hier kunt u uw verjaardag vieren of (familie)bijeenkomsten en feestjes organiseren.

Busje

Olden Kinholt heeft een eigen busje. We gebruiken het voor kleine uitstapjes en praktisch vervoer, bijvoorbeeld als u een afspraak heeft in het ziekenhuis.

Tuin

Bij de ingang van ons woonzorgcentrum is een heerlijke tuin met terrassen en een prieel. Er staan banken en stoelen om te genieten van mooi weer of de bloemen en planten.

Radio, tv en internet

Olden Kinholt heeft een centraal antennesysteem voor radio en tv. Alle appartementen zijn hierop aangesloten. Er is draadloos internet in de algemene ruimtes en een aantal kamers. In de hal staat een computer met internet die iedereen kan gebruiken.

Ga terug naar hoofdpagina locatie