Dagverzorging › Treant Zorggroep

Dagverzorging

In Olden Kinholt kunt u een aantal dagen per week terecht voor dagverzorging. Bijvoorbeeld omdat u het thuis niet meer goed redt of om uw mantelzorger(s) te ontlasten.

Voor wie?

Hebt u lichamelijke problemen en kunt u thuis niet meer goed voor uzelf zorgen? Lukt het niet de sociale contacten te onderhouden? Of is het te zwaar voor uw mantelzorger om alle dagen voor u te zorgen? Dan kan een aantal dagen in de dagverzorging voor u de juiste oplossing zijn.

Opvang, begeleiding en verzorging

In de dagverzorging helpen we bij de dagelijkse dingen, bijvoorbeeld:

  • persoonlijke hygiëne en verzorging
  • gezond eten
  • het dagelijks ritme aanhouden
  • actief zijn en blijven
  • sociale contacten en activiteiten

Bij de activiteiten kijken en luisteren we goed naar wat u nodig hebt en wat u prettig vindt. Veel kan, maar niets hoeft.

Extra voorzieningen

Wie in Olden Kinholt naar de dagverzorging komt, kan hier ook naar de kapper en de voetverzorging. Of op vrijdagmiddag een boodschapje halen in de huiswinkel. U kunt ook meedoen aan activiteiten die we in Olden Kinholt organiseren.

Praktische zaken

We bieden drie dagen per week dagverzorging: op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. In overleg is het mogelijk om één of twee dagen per week te komen. Voor de dagverzorging hebt u een indicatie nodig via de WMO (gemeente).

Ga terug naar hoofdpagina locatie