Praktische zaken › Treant Zorggroep

Praktische zaken

Financiering en indicatie

Wilt u zorg ontvangen in of vanuit Holtingerhof, dan bieden we deze via Volledig Pakket Thuis. De zorgbemiddelaar informeert u daar bij uw kennismaking over en kan u bij de aanvraag van een indicatie begeleiden. U krijgt de informatie van het regionale Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ. De soort zorg die u krijgt en hoe vaak u die zorg krijgt, staat in het 'zorgzwaartepakket', het ZZP.
Als u een persoonsgebonden budget (PGB) hebt, kunt u de zorg daaruit betalen.

Het kan zijn dat uw zorgbehoefte anders is dan in uw indicatie is omschreven. Bijvoorbeeld omdat u behoefte heeft aan extra zorg. U kunt dan tegen een redelijke vergoeding gebruik maken van onze aanvullende dienstverlening. Bespreek dit ook met onze zorgbemiddelaar.

Cliëntenraad Holtingerhof

Holtingerhof heeft een eigen cliëntenraad, die de belangen behartigt van de bewoners en cliënten van Holtingerhof. Ook is er een centrale, overkoepelende cliëntenraad die de belangen van alle cliënten van Treant Zorggroep bewaakt. Wilt u meer weten over de lokale cliëntenraad? Neem dan contact met ons op via 0900 0591.

Vrijwilligerswerk doen in Holtingerhof?

Daar zijn we blij mee! U kunt contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via 0900 0591.  U kunt het ook gewoon een dagje uitproberen hoor! Meer over vrijwilligerswerk

Werken in Holtingerhof?

Ga dan naar de vacaturepagina van Treant Zorggroep.

Cadeautje

Wilt u een zorgverlener van Holtingerhof bedanken voor zijn of haar goede zorgen? Dan kunt u bijvoorbeeld een gift geven aan de Stichting Vrienden van Holtingerhof en Valkenhof. Medewerkers mogen namelijk geen cadeaus aannemen.

Trombosedienst

U kunt hier op donderdagmorgen om 11.00 uur uw bloed laten prikken, want dan komt de trombosedienst.

Bereikbaarheid Holtingerhof

Met het openbaar vervoer
Bij het NS-station in Emmen neemt u stadslijn 4. U stapt uit bij de halte Holtingerbrink. Dan is het nog een klein stukje lopen naar de Holtingerhof.

Met de auto
U kunt de auto gratis parkeren bij de ingang van Holtingerhof.

Ga terug naar hoofdpagina locatie