Dagopvang › Treant Zorggroep

Dagopvang

Steun in het dagelijks leven

Hebt u behoefte aan wat meer sociale contacten en gezelligheid? Of aan een beetje ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten? Dan is onze dagopvang misschien iets voor u. Hier komen wijkbewoners en bewoners van Holtingerhof.

Ontmoeting en dagritme

U kunt een of meerdere dagdelen per week naar onze gezellige huiskamer. Hier ontmoet u andere mensen uit de wijk. We drinken samen koffie, u kunt wat praten of de krant lezen. Als u dat wilt, kunt u meedoen aan gezamenlijke activiteiten zoals kaarten of rummikub. Ook koken en eten we samen. Waar nodig helpen we u met praktische zaken en persoonlijke hygiëne.
Deze dagopvang is niet bedoeld voor mensen met (beginnende) dementie. We bieden hen opvang en begeleiding in de huiskamer van het kleinschalig wonen. 

Naar de dagopvang - ook wel dagverzorging genoemd - komen per dagdeel maximaal 15 mensen.

Komt u de hele dag? Dan kunt u hier tussen de middag warm eten of lunchen. Komt u alleen 's ochtends? Dan bieden we u een lunch aan.

Wie begeleiden u hier?

Onze medewerkers hebben kennis van en ervaring met het begeleiden van mensen en groepen. Ook zijn er vrijwilligers die u en ons ondersteunen.

Wanneer?

De dagopvang in de Holtingerhof is te bezoeken: 

  • elke dag (zeven dagen per week)
  • van 8.00 tot 20.00 uur

Maar ook...

Bij de dagopvang kunt u doen wat u graag wilt. U kunt deelnemen aan de activiteiten die hier al in Holtingerhof georganiseerd worden. Ook kunt u naar de kapper, een boodschap doen in het winkeltje of gebruik maken van een van onze andere voorzieningen.

Ga terug naar hoofdpagina locatie