Zelfstandig wonen bij Holdert › Treant Zorggroep

Zelfstandig wonen bij Holdert

Aanleunwoningen

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar dan wel graag in de buurt van Holdert? Dat kan in een van de 119 aanleunwoningen. Ook heeft Domesta 34 appartementen..

Meer over de woning

De aanleunwoningen rondom Holdert zijn gebouwd in vier perioden: in 1987, 1989, 1995 en 2015. De woningen beschikken over een of twee slaapkamer, woonkamer, keukenhoek, balkon of terras.
Bekijk hier de indeling

Persoonlijke zorg

Graag bieden we u hier de zorg die u nodig heeft en wenst. Dat kan variëren van geen of een beetje ondersteuning bij het dagelijks leven tot volledige zorg.

U kunt meedoen met activiteiten in Holdert en gebruik maken van de services die Holdert biedt, zoals personenalarmering. En heeft u behandeling nodig door een therapeut? Dat kunnen we ook voor u regelen.

Interesse?

Om in aanmerking te komen voor een aanleunwoning rondom Holdert kunt u informatie inwinnen bij de zorgbemiddelaar van Holdert. Wilt u zich aanmelden voor een aanleunwoning? De woningen zijn eigendom van woningstichting Domesta. Daar huurt u ook de woning van en dient u zich in te schrijven. Wel doet onze zorgbemiddelaar de toewijzing.

Spreekuur
Bent u geïnteresseerd in een aanleunwoning van Esch, Noord Esch of Zuid Esch? U bent elke woensdag van 13.00 tot 14.00 uur van harte welkom tijdens het spreekuur in Holdert. Hier krijgt u informatie over het wonen rondom Holdert en thuiszorg. Aanmelden is niet nodig, u kunt zo binnen lopen.

Ga terug naar hoofdpagina locatie