Stichting Vrienden › Treant Zorggroep

Stichting Vrienden

De Stichting Vrienden van Holdert is per 1 januari 2019 in liquidatie. Dit betekent dat de stichting binnenkort ophoudt te bestaan. De resterende gelden worden gebruikt voor een verwendag voor bewoners, aanleunbewoners, vrijwilligers én medewerkers.

Adres Stichting Vrienden van Holdert

Stichting Vrienden van Holdert (in liquidatie)
p.a.   Woonzorgcentrum Holdert
Hondsrugweg 101
7811 AB Emmen

Activiteiten in 2016

In 2016 heeft de Stichting Vrienden van Holdert de volgende activiteiten uitgevoerd.

Beleef en doetuin Holdert
Stichting Vrienden van Holdert heeft een donatie gedaan voor de inrichting van een beleef en doetuin in 2016 bij Holdert. Deze gelden worden besteed aan de tuininrichting (planten, bomen, struiken). Eind dit jaar moet de tuin klaar zijn.

Verwendag 2016
Ook in 2016 heeft Stichting Vrienden van Holdert weer een financiële bijdrage geleverd aan het tot stand komen van een verwendag. Dit jaar zijn alle vrijwilligers in het zonnetje gezet. Deze groep vrijwilligers staat immers klaar voor bewoners en medewerkers waar kan. Rond de 80 mensen verzamelde zich woensdag 19 oktober in Holdert, waar ze eerst getrakteerd werden op een voortreffelijk driegangendiner, of eigenlijk een viergangendiner want vooraf was er een heerlijke amuse. Rond 19.30 uur vertrok de hele groep richting het Atlastheater. Door de financiële bijdrage was het mogelijk een kaartje te bemachtigen voor een optreden van Hans Klok. Het was een zeer bijzonder en niet na te vertellen optreden. Stichting Vrienden van Holdert hoopt dat alle genodigden zich prima hebben vermaakt en een fijn verwenmoment hebben gehad. Zij bedankt de unitmanagers en activiteitenbegeleidster Anja Strijker voor de prima organisatie.

 

Ga terug naar hoofdpagina locatie