Zelfstandig wonen bij De Paasbergen › Treant Zorggroep

Zelfstandig wonen bij De Paasbergen

Aanleunwoningen en seniorenwoningen

Naast De Paasbergen staat De Paashof, met 34 aanleunwoningen. Ook staan er op het terrein van De Paasbergen 38 vrijstaande seniorenwoningen. Deze woningen zijn bedoeld voor ouderen die zelfstandig willen en kunnen wonen, maar de nodige zorg graag dichtbij hebben.

Vanuit De Paashof kunt u binnendoor naar De Paasbergen. In feite zijn de aanleunwoningen dus inleunwoningen. De woningen in De Paashof zijn op een étage. Het zijn ruime appartementen die bestaan uit: kamer, keuken, slaapkamer, badkamer en berging.

De vrijstaande seniorenwoningen hebben een kamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Appartementen in Van Lunzenhuis

Naast De Paasbergen verhuurt Treant vier appartementen in het Van Lunzenhuis. Hier kan men wonen in een monumentaal pand dat betaalbaar is, karakteristiek en voorzien van moderne toepassingen, zoals automatische verlichting, dwaaldetectie en verpleegoproep. Zorgmedewerkers van De Paasbergen komen op bezoek voor de benodigde zorg. En andersom kunnen bewoners in De Paasbergen terecht voor een warme maaltijd in het restaurant, om hun dagelijkse boodschappen te halen of voor een afspraak met de huisartsen.

Interesse?

Wilt u zich aanmelden voor een aanleunwoning, seniorenwoning? of appartement in het Van Lunzenhuis?

Aanleunwoning in De Paashof:
De aanleunwoningen zijn eigendom van woningstichting Woonservice. Daar huurt u dan ook de woning van. 
Inschrijven: bij de woningstichting. Onze zorgbemiddelaarr doet wel de toewijzing.

Vrijstaande seniorenwoningen:
Deze zijn eigendom van De Paasbergen.
Inschrijven: bij onze zorgbemiddelaar via 0900 0591.

Van Lunzenhuis:
De huur van de appartementen blijft laag en zal onder de huurtoeslag liggen. Zowel alleenstaanden als echtparen komen in aanmerking voor de appartementen. Momenteel zijn de appartementen in het Van Lunzenhuis allemaal verhuurd. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaar via 0900 0591.

Ga terug naar hoofdpagina locatie