Dagbehandeling › Treant Zorggroep

Dagbehandeling

In De Horst kunt u een programma Dagbehandeling volgen. U kunt hier terecht als u door een ziekte of ongeval overdag opvang, behandeling of revalidatie nodig hebt.

U komt dan een of meerdere dagdelen naar De Horst en krijgt bij ons de (professionele) zorg en therapieën die u nodig hebt, zoals:

  • fysiotherapie; ons centrum heeft een oefenruimte én een beweegtuin met diverse toestellen om te bewegen
  • ergotherapie
  • diëtetiek
  • logopedie

Als u de hele dag blijft, kunt u tussen de middag kiezen tussen een warme maaltijd en een broodmaaltijd. Komt u alleen de ochtend? Dan kunt u tussen de middag een broodmaaltijd mee-eten.

Er is dagbehandeling van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Per dag/dagdeel doen er maximaal 23 mensen mee met de dagbehandeling.

Vaardigheden herstellen of op peil houden

Door gerichte begeleiding en advies verbeteren we uw mobiliteit en zelfredzaamheid. 
We helpen u om het dagelijks leven (weer) zo goed mogelijk op te pakken. Bijvoorbeeld na een beroerte of na het krijgen van een nieuwe knie of heup. Maar ook bij een chronische ziekte kunnen we u helpen om uw vaardigheden op peil te houden en achteruitgang tegen te gaan of te beperken.

Persoonlijk advies

Behandeling is gericht op het oefenen van allerlei dagelijkse bewegingen of handelingen. Daarbij krijgt u persoonlijke aandacht, therapie en advies.
Bij de behandeling zijn meerdere behandelaars betrokken. Welke dat zijn is afhankelijk van uw situatie.

Interesse of vragen?

Denkt u dat dagbehandeling in De Horst iets voor u is? Of heeft u er vragen over? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaar via telefoon 0900 0591 (1 cent per minuut).

Ga terug naar hoofdpagina locatie