Buitengastheer of -vrouw (vrijwilliger) › Treant Zorggroep

Buitengastheer of -vrouw (vrijwilliger)

Wil jij onze bezoekers en patiënten een warm welkom geven? Ben jij hun steun en toeverlaat bij aankomst en vertrek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ziekenhuislocaties Scheper en Refaja zoeken vrijwilligers die zich willen inzetten voor de ondersteuning en begeleiding van bezoekers en patiënten bij aankomst en vertrek. De werkzaamheden vinden met name buiten bij de hoofdingang plaats. Je ben het visitekaartje en eerste aanspreekpunt van de organisatie.

Functieomschrijving

Je werkzaamheden zijn gericht op het ondersteunen van bezoekers en patiënten bij aankomst en vertrek. Je begeleidt bezoekers en patiënten bijvoorbeeld van en naar hun auto of wacht samen met hen als de partner de auto gaat parkeren of ophalen. Je biedt waar nodig een stevige arm of haalt een rolstoel. Je begeleidt patiënten en bezoekers naar de receptie of buitengebouwen en helpt ze met een tas of koffer. Je geeft informatie, beantwoordt vragen en wijst de weg.

Je werkt in een zelfstandig werkend team, onder aansturing van de vrijwilligerscoördinator. Wij verwachten van je dat je minimaal 1 dienst (3,5 uur) per week beschikbaar bent. Er wordt gewerkt met een vast opgezet rooster dat bestaat uit ochtenddiensten (8.30 tot 12.00 uur) en/of middagdiensten (12.30 tot 16.00 uur).

Afdelingsinformatie

Je komt te werken voor de afdeling Facilitair bedrijf. Deze afdeling bestaat uit de volgende disciplines: goederenlogistiek, transport, receptie, beveiliging, milieu, BHV, repro, registratie gevaarlijke stoffen en vrijwilligers.

Wat vragen we van je?

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met de volgende eigenschappen:

  • Je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, duidelijk, ondernemend en gastvrij.
  • Je bent sociaal vaardig en hulpvaardig.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent representatief en in staat om als vrijwilliger te werken in een professionele omgeving.
  • Je bent fysiek in staat om te kunnen lopen met een patiënt aan de arm en om een rolstoel te duwen.

Wat bieden wij?

Een leuke vrijwilligersfunctie met enthousiaste medevrijwilligers en werknemers. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en representatieve Treant dienstkleding. Ook krijg je als vrijwilliger een kerstattentie en wordt er jaarlijks een gezellig uitje georganiseerd.

Heb je interesse?

Dan maken we graag kennis met je! Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met de teamleider van een van beide locaties. Wil je graag meteen een kennismakinggesprek? Stuur dan een e-mail, onder vermelding van ‘Buitengastheer of -vrouw’, naar:

Ziekenhuislocatie Refaja
Savio Mittendorf, teamleider logistiek & horeca
Telefoon: 06 23 75 67 83
s.mittendorff@treant.nl

Ziekenhuislocatie Scheper
Antoon van Melis, teamleider logistiek & beveiliging
Telefoon: 06 51 05 95 18
a.vanmelis@treant.nl