Leren en groeien bij Treant › Treant Zorggroep

Leren en groeien bij Treant

Leren en groeien bij Treant

Als verpleegkundige coördineer je de zorg: in het ziekenhuis voor patiënten op de afdeling en op onze locaties voor wonen en zorg voor de bewoners. Je voert de verpleegkundige handelingen zelf uit, natuurlijk volgens de protocollen en procedures.

Als verpleegkundige in het ziekenhuis is begeleiding van de patiënt en zijn/haar naasten een belangrijk onderdeel van je werk. In de locaties voor wonen en zorg voer je de zorg uit aan de hand van persoonlijke zorgleefplannen die je samen met de bewoner maakt. De wens en beleving van de bewoner of cliënt staat centraal: zij hebben de regie. Daarvoor werk je nauw samen met naasten en het behandelteam.

Wij bieden je een leuke functie met enthousiaste collega's en werken graag mee aan jouw persoonlijke groei. Want bij Treant werk je in een omgeving waar je kunt groeien in je eigen professionaliteit en verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen of een specialisatie te doen. Samen met je leidinggevende stippel je de weg uit naar hoe jij je doel wilt bereiken. Mocht je voor je functie nog extra opleiding nodig hebben, dan bieden we jou die mogelijkheid.