Verpleegkundige › Treant Zorggroep

Verpleegkundige

Verpleegkundige

Laat je verpleegkundig hart sneller slaan bij Treant

Ben jij verpleegkundige, dan geven we je bij Treant volop kansen. Je bent bij ons meer dan welkom voor een mooie baan. Er is altijd wel een baan bij jou in de buurt. Op een van onze drie ziekenhuislocaties, onze zeventien locaties voor wonen of zorg of bij de mensen thuis. Ook als je bijna je diploma voor verpleegkundige hebt, komen we graag met je in gesprek. En wist je dat we ook regelmatig ruimte hebben voor andere zorgfuncties? Lees bijvoorbeeld eens het verhaal van doktersassistentes Inge en Moud.

Jouw werkplek

Je gaat werken op onze ziekenhuislocaties Scheper (Emmen), Bethesda (Hoogeveen) en/of Refaja (Stadskanaal). Daar zoeken we vrijwel altijd nieuwe collega-verpleegkundigen op verschillende klinische afdelingen en voor zowel de snijdende als beschouwende specialismen. Of in (een van) onze zeventien locaties voor wonen en zorg, inclusief zorg in de wijk. Mensen leven daar hun eigen leven, net zoals ze eerder deden. Als verpleegkundige lever je daaraan een onmisbare bijdrage. Liever flexibeler aan de slag en/of eerst ervaring opdoen? Dan word je via het Intern uitzendbureau van Treant op verschillende afdelingen en locaties ingezet.

Het maakt ons niet uit op welke afdeling of locatie je werkt. Je bent bij Treant een échte collega. Daarom doe je actief en enthousiast mee in locatie- en vakinhoudelijke ontwikkelingen en overleggen.

Jouw hart voor de zorg

Wij zoeken verpleegkundigen in hart en nieren, met passie voor onze patiënten en bewoners. Je beschikt over een diploma Verpleegkunde (mbo of hbo). Of hebt die bijna. Waar jouw hart in de zorg ook ligt, bij Treant ben je meer dan welkom!