Standplaats Hoogeveen › Treant Zorggroep

Standplaats Hoogeveen

Binnen regio Hoogeveen worden Jelly Lukkien (GZ-psycholoog en praktijkopleider), Annika Melenk (GZ-psycholoog), Huyen Askes (psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog), Jelmer Sietsma (masterpsycholoog), Ingrid Rikhof (masterpsycholoog i.o), Esther Ariens en Gerry Snippe (psychodiagnostisch medewerkers) je collega’s. Klik op de namen om hun LinkedIn-profiel te bekijken.

Laagdrempelig

De collega’s binnen de vakgroep vinden het belangrijk om laagdrempelig contact te hebben met elkaar en met vragen weten zij elkaar dan ook altijd te vinden. Wekelijks is er een vakgroepoverleg. Daarnaast vinden ze het leuk om af en toe, geheel vrijblijvend, buiten het werk om iets leuks met elkaar te doen. De vakgroep is onderdeel van het psychosociaal team, dat bestaat uit psychologie, maatschappelijk werk en geestelijke verzorging.

Locaties

Het team van regio Hoogeveen is werkzaam op vier locaties die over het team verdeeld zijn. Dit zijn Weidesteyn, Bilderdijk, Olden Kinholt en Tonckenshuys in Zuidwolde.

Alle behandelaren hebben hun standplaats in behandelcentrum Weidesteyn. Daar zul je dan ook het meeste zijn. Binnen Weidesteyn wordt hoogcomplexe verpleeg-, revalidatie-, en herstelzorg geboden. Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling. Weidesteyn staat vlak naast ziekenhuislocatie Bethesda.

Bilderdijk is een nieuw en modern woonwijkcentrum in het centrum van Hoogeveen, dichtbij alle voorzieningen. In de ruime appartementen wonen bewoners zelfstandig, met zorg en behandeling dichtbij. Olden Kinholt is een locatie in een woonwijk in Hoogeveen, vlakbij het centrum van de stad. Het heeft eigen appartementen binnen het woonwijkcentrum en een appartementencomplex ernaast, De Kemperhof. Tonckenshuys is een modern woonwijkcentrum op een prachtige groene plek midden in Zuidwolde. Het is een locatie waar zowel vanuit een kleinschalige woonvorm als vanuit moderne appartementen zorg en behandeling wordt geboden.

Binnen de drie woonzorgcentra biedt Treant zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg. Hierdoor krijg je als psycholoog veel verschillende verwijzingen en werk je zowel multidisciplinair als zelfstandig in overleg met een huisarts.

Naast het werk op de Treant-locaties voeren we behandelingen uit in onze eigen Generalistische BasisGGZ-tak en doen we consulten in de eerste lijn. Ook leveren we behandeling aan een extern woonzorgcentrum, De Westerkim.

Geen dag is hetzelfde

Met verschillende huizen en cliëntenpopulaties zal geen dag hetzelfde voor je zijn. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Daarbij heb je de regie over je eigen agenda. Omwille van continuïteit van de zorg aan onze bewoners proberen we afdelingen en locaties zo weinig mogelijk te rouleren, maar iedere collega kan zijn voorkeur uitspreken en vaak dienen de mogelijkheden zich dan vanzelf aan.

Informatie

Wil je meer weten? Bel gerust met Jelly Lukkien (06-83908762) of Jelmer Sietsma (06-22980137).