Symposium 'cytologie op de hei' | 14 en 15 mei 2020 › Treant Zorggroep

Symposium 'cytologie op de hei' | 14 en 15 mei 2020

Cytologie 2.0

Voor het eerst organiseert de afdeling Cytologie (Hoogeveen) van Treant Zorggroep een symposium voor cytologisch analisten en pathologen 2.0. U bent van harte welkom!

Welkom in de wereld van de digitale cytologie

Tijdens dit symposium laten we de microscoop achter ons en krijgen we een introductie in de wereld van de digitale cytologie. Daarnaast komen er een longarts en internist die ons, samen met een patholoog, aan de hand van casussen meenemen bij het assisteren van puncties van EBUS/EUS en schildklieren. Dat cytologie en forensische pathologie raakvlakken hebben, blijkt uit de presentatie van een patholoog met veel ervaring op dit gebied.

Voor de cytologisch analist/patholoog 2.0

Naast resultaten van het (BVO) HPV-onderzoek tot heden, komen ook ervaringen van de gynaecologie rond HPV en ASC-H cellen voorbij. Leer meer over deze onderwerpen tijdens de digitale workshops. Kortom, het belooft een interessant en leerzaam programma te worden. We heten u graag van harte welkom bij dit symposium voor de cytologisch analist/patholoog 2.0!

Inschrijven = mogelijk tot 1 maart 2020

Met onderstaand formulier kunt u zich (voor 1 maart) inschrijven voor het symposium. Nadat u dit formulier hebt ingevuld en verzonden, ontvangt u een mail met verdere gegevens. Hierin staat ook hoe u de betaling kunt voldoen. Wacht niet te lang, er is plek voor maximaal 40 deelnemers.

We hopen u te zien op 14 en 15 mei 2020!

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in en druk daarna op 'Verzenden'.

Aanmeldformulier Symposium 'Cytologie op de hei'

Als zorginstelling gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.