Hense Zwaagman › Treant Zorggroep

Hense Zwaagman

Mijn naam is: Hense Zwaagman

Ik ben getrouwd met Monique, management assistent aan het Alfa college in Hoogeveen, een zoon Jurriën werkzaam als manager horeca op Fort Vechten in Bunnik en dochter Dominique, juf op een basisschool in Eelderwolde. Sinds 15 maanden opa van Vienna, de allermooiste kleindochter van de wereld! Momenteel ben ik nog parttime (80%) werkzaam als coach binnen het CBR.

Met zowel een schoonmoeder en een broer wonend binnen Bilderdijk, werd mij gevraagd zitting te nemen in de cliëntenraad. Met de ervaring die ik had met MR en OR binnen organisaties moest ik toch even nadenken of ik hier zin in had. Daarbij komt dat kennis expliciet gericht op de zorg bij mij ontbreekt.

Toch heb ik besloten deel te nemen aan de cliëntenraad. Gevoed door de uiterst positieve geluiden van diverse bewoners van Bilderdijk en mijn eigen positieve ervaring met de verzorging. Ik hoop me dan ook te kunnen focussen op met name alle positieve zaken binnen Bilderdijk en met een frisse blik een bijdrage te leveren om met de cliëntenraad de Bilderdijk misschien wel nog mooier en beter te maken. Vrijheid voor de bewoners en ruimte voor de professional, die weet waar hij mee bezig is en hierbij altijd de bewoner centraal houdt.

Functie in de raad: Voorzitter
Aandachtsgebied: Public Relations