Zuidermarke viert 20-jarig bestaan › Treant Zorggroep

Zuidermarke viert 20-jarig bestaan

Geplaatst op: 7 maart 2016

Woonzorgcentrum Zuidermarke in Emmen, onderdeel van Treant Zorggroep, bestaat dit jaar twintig jaar. Om dit te vieren organiseert het woonzorgcentrum in de jubileumweek van 14 tot 20 maart diverse activiteiten. Met als hoogtepunt de officiële opening van het beweegpad op maandag 14 maart. Het beweegpad is een pad dat bewoners en bezoekers motiveert om te gaan bewegen.

Het beweegpad wordt geopend door de oudste bewoner van Zuidermarke. Ook zal deze bewoner het beweegpad voor het eerst bewandelen. Het beweegpad is een initiatief van fysiotherapeuten Annelies Heerink en Kelsey Heller en is uniek voor Treant Zorggroep. Op 19 maart opent Zuidermarke haar deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn en kunnen bezoekers het beweegpad komen bewonderen.

Naast de opening van het beweegpad staan er in Zuidermarke tijdens de jubileumweek diverse activiteiten op de planning. Zo is er onder andere een optreden en is een ontbijtbuffet voor de bewoners. Ook komt er een ijscokar die de bewoners voorziet van een heerlijk ijsje en krijgen bewoners, vrijwilligers én medewerkers cadeautjes. Op vrijdag 18 maart is het feest in Zuidermarke tijdens een feestavond met muziek.

Gerelateerde locaties