Zorgpalet zet vrijwilligers in het zonnetje › Treant Zorggroep

Zorgpalet zet vrijwilligers in het zonnetje

Geplaatst op: 14 december 2012

“Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde”, aldus Belinda Kramer, directeur van Zorgpalet. “Vrijwilligers bieden net dat beetje extra. Zo begeleiden ze cliënten bijvoorbeeld bij een gezellig uitstapje of creatieve activiteit, of ze maken een praatje op de huiskamer. Dit wordt door onze cliënten en bewoners zeer op prijs gesteld.” Om die reden worden de 500 vrijwilligers van Weidesteyn, Olden Kinholt en Tonckenshuys binnenkort in het zonnetje gezet.

Op maandag 17 december is er voor de vrijwilligers van Advies- en Behandelcentrum Weidesteyn een buffet en muzikale voorstelling over het vrijwilligerswerk.
De vrijwilligers van woonzorgcentrum Olden Kinholt krijgen op dinsdag 8 januari een lezing over dementie, door specialist ouderengeneeskunde Grieteke Kruidhof. Na een buffet vol lekkernijen, volgt een muzikaal optreden van het theatraal zangduo ‘De Trevira’s’.

In woonwijkcentrum Tonckenshuys wordt op donderdag 17 januari een Tiroler feest georganiseerd. Na een borrel en buffet komen ook hier De Trevira’s optreden.
Op alle Zorgpalet-locaties is er daarnaast speciale aandacht voor de jubilerende vrijwilligers.