Zorg op vakantie van De Paasbergen › Treant Zorggroep

Zorg op vakantie van De Paasbergen

Geplaatst op: 11 juni 2014

Voor mensen die dagelijks afhankelijk zijn van zorg is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend. Woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn, onderdeel van Leveste Care, is daarom dit vakantieseizoen begonnen met het verlenen van zorg op vakantiepark De Fruithof in Klijndijk. De Paasbergen verleent zorg zoals de mensen dat thuis gewend zijn. Recreatie en zorg worden op de die manier gecombineerd.

Vakantiegangers kunnen gebruik maken van de zorg van De Paasbergen. Van verzorging, verpleging en behandeling tot personenalarmering, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Ook kunnen de vakantiegangers deelnemen aan het activiteitenprogramma van het woonzorgcentrum. “Eigenlijk kan iedereen bij ons terecht. Jong en oud. Voor zorg op het vakantieadres, of voor zorg in ons woonzorgcentrum, om bijvoorbeeld de mantelzorger te ontlasten. Medewerkers van De Paasbergen bieden bij iedere zorgvraag een passend arrangement”, aldus Gerrie Hamberg, manager van het woonzorgcentrum.

Camping De Fruithof is niet de eerste locatie waar vakantiegangers terechtkunnen voor zorg en diensten van De Paasbergen. Vorig jaar ging het woonzorgcentrum een samenwerking aan met Hotel De Oringer Marke en won met dat initiatief de ondernemersprijs 2013. Ook klanten van Hotel Lubbelinkhof kunnen contact opnemen met De Paasbergen voor zorg op vakantie.