Ziekenhuisbezoek afstemmen via Ziekenhuisplanner.nl › Treant Zorggroep

Ziekenhuisbezoek afstemmen via Ziekenhuisplanner.nl

Geplaatst op: 3 september 2012

Vanaf deze week kunnen patiënten en bezoekers van Ziekenhuis Bethesda gebruikmaken van de online service Ziekenhuisplanner.nl. Via de website Ziekenhuisplanner.nl kan de bezoeker zelf de ziekenhuisopname van een familielid, vriend of kennis volgen en informatie delen via een gezamenlijke agenda. Ziekenhuisplanner.nl is gratis te gebruiken voor patiënten en bezoekers van Ziekenhuis Bethesda.

Dirk Jan van Berckel, directeur van Ziekenhuis Bethesda: “Door het gebruik van deze online service kan bezoek beter gespreid worden, wat voor veel patiënten een verademing is.” Samen volgen familieleden en vrienden de opname van een bekende, waarbij ze onder andere een online kalender gebruiken. Zo kan iedereen van elkaar zien wie wanneer naar het ziekenhuis gaat en vervolgens zelf afspraken inplannen. Van Berckel: “Door de spreiding van bezoek verloopt het bezoekuur rustiger, wat gunstig is voor het welzijn van onze patiënten.”

Beveiligde omgeving
Ziekenhuisplanner.nl is gemakkelijk in gebruik. Een e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord zijn voldoende om de site te gebruiken. Met het oog op privacy gebeurt dit binnen een beveiligde verbinding.