Ziekenhuis Bethesda ontvangt cheque van Cantabile › Treant Zorggroep

Ziekenhuis Bethesda ontvangt cheque van Cantabile

Geplaatst op: 12 maart 2012

Vrouwenkoor Cantabile uit Hoogeveen won onlangs de hoofdprijs van 2.500 euro met de flashmob-actie in de hal van Ziekenhuis Bethesda. De flashmob was een onderdeel van een wedstrijd van het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe. Als dank voor de gastvrijheid van Ziekenhuis Bethesda reikte het koor een deel van het geldbedrag uit aan het ziekenhuis.

Woensdagavond 7 maart overhandigde de voorzitter van het koor, Hermanda Streutker, een cheque van 250 euro uit aan de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Bethesda. Het geld gaat naar projecten die het verblijf van patiënten en bezoekers in het ziekenhuis veraangenamen.

Extra voorzieningen, informatie en afleiding zorgen ervoor dat patiënten en bezoekers zich welkom voelen. Vrienden van Ziekenhuis Bethesda zet zich in voor die belangrijke extra’s. Het geld gaat bijvoorbeeld naar comfortstoelen voor ouderen, aanpassingen voor gehandicapten, internetvoorzieningen, aankleding van wachtruimtes en speelmogelijkheden voor kinderen.

Wilt u ook Vriend van Ziekenhuis Bethesda worden? Informatie over aanmelden vindt     u hier. Of maak uw gift over op bankrekeningnummer 66.77.37.790.

Van links naar rechts: bestuursleden Stichting Vrienden van Ziekenhuis Bethesda: dhr. Bruinsma, mw. Koning, dhr. Van Berckel (directeur Ziekenhuis Bethesda), dhr. Breukink, dhr. Top, en koorleden: mw. Wolthers, mw. Streutker, mw. Kroes.