Woonzorgcentrum De Schutse in Italiaanse sferen › Treant Zorggroep

Woonzorgcentrum De Schutse in Italiaanse sferen

Geplaatst op: 20 september 2013

Het grand café van woonzorgcentrum De Schutse in Coevorden, onderdeel van Leveste Care, verkeert donderdagavond 26 september in Italiaanse sferen. Om het woonzorgcentrum te verbinden met de buurtbewoners, kunnen zowel bewoners als omwonenden deze avond met elkaar genieten van pizza en Italiaanse pasta. Buurtbewoners van De Schutse zijn van harte welkom.

De Schutse vraagt van de buurtbewoners voor de maaltijd slechts een kleine bijdrage van € 12,50 (inclusief drankje). “Het overgrote deel van de avond is mogelijk gemaakt door de Coevorden Haringparty”, vertelt klantrelatiebeheerder Janet Houwen. “Vorig jaar hebben wij van de Haringparty een deel van de opbrengst als gift ontvangen. Deze schenking besteden we nu aan deze activiteit. Voor de bewoners is de avond gratis, maar van de omwonenden vragen we een kleine bijdrage.”
Iedere maand organiseert De Schutse een activiteit waarbij bewoners en buurtbewoners samenkomen. “Hiermee verbinden we ons centrum met de wijk en haar bewoners. Door wonen en zorg te verbinden met wijk- en dorpsfuncties, verlagen we de drempel voor omwonenden om bij ons binnen te komen. Ook helpt het onze bewoners om langer zelfstandig te wonen.”