Woonzorgcentra Leveste Care zetten deuren open op 5 april › Treant Zorggroep

Woonzorgcentra Leveste Care zetten deuren open op 5 april

Geplaatst op: 25 maart 2014

Zaterdag 5 april zetten verschillende woonzorgcentra van Leveste Care hun deuren open voor publiek. Tijdens deze landelijke Open Huizen Dag mag iedereen een kijkje nemen in de appartementen van de locaties Holdert, Holtingerhof, Oostermarke, Valkenhof en Zuidermarke in Emmen. Geïnteresseerde senioren, wijkbewoners en andere belangstellenden kunnen een indruk opdoen van zowel de appartementen als het wonen in een woonzorgcentrum van Leveste Care.

De openstelling duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens het bezichtigen van de appartementen is er ruimte voor het stellen van vragen aan de klantrelatiebeheerder. Daarnaast zijn er diverse demonstraties van het verenigingsleven in de woonzorgcentra. Zoals koersbal, bloemschikken, schilderen, meer bewegen voor ouderen, handwerken en andere creatieve activiteiten. Bezoekers en wijkbewoners kunnen lid worden van deze verenigingen.

Het bezoeken van de Open Huizen Dag is gratis. Opgave is niet nodig.

Specialist ouderen geneeskunde
In woonzorgcentrum Holdert kunnen geïnteresseerden zich tevens laten informeren over het werk van de specialisten ouderengeneeskunde van Leveste Care. Deze artsen zijn gespecialiseerd in veel voorkomende ziektes bij ouderen en de behandeling daarvan. Daarvoor werken zij intensief samen met fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten en andere behandelaars in de woonzorgcentra.  Cliënten van Leveste Care kunnen kiezen voor de zorg van een specialist ouderengeneeskunde.

Lentefair Holdert
Aansluitend op de openstelling in woonzorgcentrum Holdert, vindt er op die locatie een gezellige lentefair plaats. Van 14.00 tot 17.00 uur zijn bij verschillende kramen onder meer brocante waren, kaarten, boeken en decoratiematerialen te koop. Met zelfgebakken kniepertjes wordt er voor de inwendige mens gezorgd. Ook is er live muziek.

Deelnemende locaties

  • Holdert, Hondsrugweg 101, Emmen
  • Holtingerhof, Holtingerbrink 62, Emmen
  • Oostermarke, Veenkampenweg 110, Emmen
  • Valkenhof, Boomvalk 80, Emmen
  • Zuidermarke, Wilhelminastraat 8, Emmen