Woonzorgcentra Leveste Care organiseren open huizen dag › Treant Zorggroep

Woonzorgcentra Leveste Care organiseren open huizen dag

Geplaatst op: 23 januari 2014

Diverse woonzorgcentra van Leveste Care nemen op zaterdag 8 februari deel aan een open huizen dag. De locaties Holdert, Holtingerhof, Oostermarke, Valkenhof en Zuidermarke in Emmen zetten de deuren van hun woningen open. Geïnteresseerde senioren kunnen tijdens de open huizen dag een indruk opdoen van zowel de appartementen als het wonen in een woonzorgcentrum van Leveste Care.

Voor wonen in een woonzorgcentrum van Leveste Care is het gebruik maken van de beschikbare zorg, zoals verpleging, niet perse nodig. Men kan wonen naar eigen wens. Een wachtlijst is er niet. Wanneer de zorgbehoefte van de bewoners in de loop van de jaren toeneemt, is de zorg dichtbij en verhuizen niet noodzakelijk. Ook hoeven echtparen niet van elkaar gescheiden te worden.

Tijdens de open huizen dag kunnen geïnteresseerden de appartementen bezichtigen, onder begeleiding van een klantrelatiebeheerder. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. De openstelling duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is kosteloos. Opgave is niet nodig.

  • Holdert,Hondsrugweg 101, Emmen
  • Holtingerhof, Holtingerbrink 62, Emmen
  • Oostermarke, Veenkampenweg 110, Emmen
  • Valkenhof, Boomvalk 80, Emmen
  • Zuidermarke, Wilhelminastraat 8, Emmen

Woonwijkcentrum
Tijdens de open huizen dag organiseren de deelnemende woonzorgcentra van Leveste Care diverse activiteiten. Waaronder biljart, bingo en zang. Ook wijkbewoners zijn bij deze activiteiten van harte welkom. Leveste Care wil wonen en zorg combineren met wijk- en dorpsfuncties voor jong en oud en zo een centraal punt zijn de wijk of in het dorp. Doel is het bevorderen van de maatschappelijke participatie.