Woonwijkcentra Treant Zorggroep openen deuren tijdens Burendag › Treant Zorggroep

Woonwijkcentra Treant Zorggroep openen deuren tijdens Burendag

Geplaatst op: 22 september 2015

Zaterdag 26 september is het Nationale Burendag. Diverse woonzorgcentra van Treant Zorggroep openen deze dag hun deuren voor buurtbewoners. Buren en andere belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen en mee te doen aan feestelijke activiteiten.

Treant Zorggroep wil wonen en zorg in haar woonzorgcentra combineren met wijk- en dorpsfuncties. Door deelname aan Nationale Burendag laten de woonwijkcentra zien hoe gastvrij ze zijn en krijgen buurtbewoners de gelegenheid kennis te maken met het woonzorgcentrum in hun wijk.

Overzicht activiteiten
In Emmen en Hoogeveen organiseren onderstaande woonwijkcentra van Treant Zorggroep verschillende activiteiten.

Bilderdijk
Bilderdijklaan 18, Hoogeveen
Vanaf 10.00 uur.
Nestkastjes maken. Bewoners en buurtbewoners maken gezamenlijk nestkastjes en hangen deze op rondom Bilderdijk. 

Holdert
Hondsrugweg 101, Emmen
Van 14.30 tot 18.00 uur.
Grote burenbingo met mooie prijzen. Kosten € 5,00 per persoon voor twaalf bingoronden, inclusief hapje en drankje en livemuziek

Oostermarke
Veenkampenweg 110, Emmen
Van 14.30 tot 17.00 uur
Markt waar verschillende organisaties, waaronder Wildlands Adventure Zoo Emmen, zich presenteren aan de buurt. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Zuidermarke
Wilhelminastraat 8, Emmen
Vanaf 10.00 uur.
Buurten met de buurt: 10.00 uur koffie, 11.00 uur rondleiding en praatje met de buren, 12.00 uur lunch en aansluitend jeu de boules bij het buurtgebouw.

Holtingerhof
Holtingerbrink 62, Emmen
Van 12.00 tot 16.00 uur.
Mobiele dierentuin. Bewoners en buurtbewoners kunnen genieten van de aanwezigheid van diverse dieren. De allerkleinsten kunnen onder begeleiding ezelrijden. Dit alles onder het genot van een drankje en hapje. Gratis entree.