Wijkbewoners De Rietlanden aan tafel in Valkenhof › Treant Zorggroep

Wijkbewoners De Rietlanden aan tafel in Valkenhof

Geplaatst op: 5 juni 2014

Woonzorgcentrum Valkenhof in Emmen, een locatie van Leveste Care, organiseert op dinsdag 17 juni, 24 juni en 1 juli  ‘Oma’s keukentafel’: een gezellige maaltijd voor bewoners van het woonzorgcentrum en wijkbewoners van De Rietlanden. Hiermee wil Valkenhof inspireren en stimuleren om bewust te eten en respectvol met voedsel, met elkaar en de omgeving om te gaan.

‘Oma’s keukentafel’ is een initiatief van Valkenhof en Oma serveert: een bedrijf dat op diverse locaties ambachtelijke maaltijden van kwalitatief hoge en pure smaak van weleer bereidt. Om dit te bereiken maakt zij alleen gebruik van biologische seizoensgebonden streekproducten.

Men kan ervoor kiezen om de maaltijd in het gezellig ingerichte restaurant op te eten of om de maaltijd gekoeld mee te nemen en thuis te verwarmen. Hoofdgerechten zijn verkrijgbaar vanaf zes euro. Voor een meerprijs kan men genieten van soep, een toetje en drin­ken. Dranken zijn honderd procent biologisch en bestaan uit fruit­sappen, wijn en zelfgemaakte limonade.

Op dinsdag 17 juni, 24 juni en 1 juli is iedereen van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom om aan te schuiven aan tafel of voor het ophalen van een maaltijd in Valkenhof aan de Boomvalk 80 in Emmen. Opgave is niet nodig.