Weer droog van auto naar hoofdingang Treant-locatie Refaja › Treant Zorggroep

Weer droog van auto naar hoofdingang Treant-locatie Refaja

Geplaatst op: 8 mei 2017

Binnenkort kunnen bezoekers en patiënten van ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal de hoofdingang weer overdekt bereiken. In de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 mei wordt namelijk een nieuwe spankap over het voorterrein van de ziekenhuislocatie van Treant Zorggroep geplaatst. Vanwege die werkzaamheden is de hoofdingang die nacht niet bereikbaar. Patiënten kunnen gebruik maken van de ingang van de huisartsenpost.

Vanaf de week van 8 mei worden meerdere werkzaamheden uitgevoerd om de hoofdingang van de ziekenhuislocatie gereed te maken voor de nieuwe overkapping. Zo wordt op 8 mei de rokersabri verwijderd. In de week daarop wordt de gevel van de hoofdingang schoongemaakt. Dit alles in voorbereiding op de daadwerkelijke plaatsing van de nieuwe tentachtige constructie.

De voetgangersoverkapping is ook deze keer weer mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het Refaja. Binnenkort wordt de overkapping op feestelijke wijze in gebruik genomen. De eerste overkapping, daterend van oktober 2012, heeft een zware najaarsstorm in 2013 niet overleefd.